Ay Yay Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta içinde Ay Akrep burcundan çıkarak Yay burcuna geçiş yapıyor. Peki, Ay’ın Yay burcuna geçmesi burçları nasıl etkileyecek?

Ay’ın Yay burcuna geçmesi ile öncelikle bize ağırlık yapan her türlü şeyden kurtulmaya karar vereceğimizi söyleyebiliriz. Bu ağırlıklar eski eşyalar, bizi kıran insanlar ya da değiştirmek istediğimiz işimiz olabilir. Ama ne olursa olsun içimizdeki ses özgürleşmemizi söyleyecek.

Bu dönemde gizli kalmış konular açığa çıkacak. Aşk ilişkileri konusunda hiç söylenmemiş sözler ve dile getirilmeden halı altı edilmiş konular birden su yüzüne çıkacak. İlişkisi olan burçların biraz daha sakin kalması bu nedenle çok önemli. İlişkisi olmayanlar ise eğer acele ederlerse aşk fırsatını kaçırabilirler.

Ay’ın Yay burcuna geçmesi aynı zamanda dünyaya bakış açımızın da değişeceğini ve sınırları aşacağımızı ifade ediyor çünkü Akrep bizi sınırların içinde güvende tutmaya çalışırken tam tersi Yay ani kararlar almamıza ve ne istersen onu yapmaya daha meyilli olmamıza neden olacak diyebiliriz.

Genel olarak burçlar açısından baktığımızda Ay’ın Yay burcuna geçmesi ile birlikte Koçlar daha heyecanlı ve maceracı olacakları bir sürece girecekler. Boğalar farklı konularda şüphe duyabilir ve bu şüpheleri çözmek üzere harekete geçebilirler. İkizler daha çok yeni hobilere başlamak ya da yenilikler yapmak ihtiyacı hissedecek. Yengeçler kendilerini yaratıcı işlere vererek rahatlatacaklar.

Aslanlar agresifliğe biraz daha yatkın olabilirler. Başaklar ise sürekli takıldıkları detayları bir kenara bırakacak ve bir süreliğine de olsa büyük resme bakarak mutlu olacaklar. Teraziler genel olarak farklı arayışlara girebilirler. Akrepler bu uçağı bucağı olmayan sınırların kalktığı süreçten rahatsız hissedebilirler. Yaylar ise uzun süredir bekledikleri sürece başlıyor ve kendi hayatlarını tam istedikleri gibi düzene sokuyorlar.

Oğlaklar farklı ama çılgın fikirler üretebilir ve sonradan pişman olacakları işlere girebilirler. Kovalar belirsizliklerin ortaya çıkması ile kabuklarına çekilme kararı alabilirler. Balıklar ise bu süreci yeni fırsatlar elde etmek ve bunları başarıya dönüştürmek için kullanacaklar diyebiliriz. Tüm burçlara öneri olarak ise daha sakin ve güvenli adımlar atmalarını söylemek doğru olacaktır.

Ay’ın Yay burcuna geçmesi ile başlayan dönem eğer iyi yönetilirse büyük başarılara imza atmak, hayatı düzene sokmak, istenilen maceraları yaşamak ve hayatın tadına varmak için çok uygun bir zaman dilimi olacak. Ancak eğer Yay’ın güçlü rüzgarlarında savrulur kendinizi Ay’ın gelgitlerine bırakırsanız pişman olacağınız şeyler yapabilirsiniz. Bu nedenle dikkatli olmanızda fayda var!