Ay Terazi Burcuna Geçiş Yapıyor Her şey Yoluna Giriyor

Bu hafta içinde Ay Terazi burcuna geçiş yapıyor. Peki, Ay’ın Terazi burcuna geçmesi burçları nasıl etkileyecek?

Ay’ın Terazi burcuna geçmesi ile birlikte öncelikle hayatımızda yolunda giden şeyler ve gitmeyenler arasında bir ayrım yapmaya başlayacağız. Hayatımızdaki tüm dengesizlikler bizi daha fazla rahatsız ederken sorunsuz ilerleyen şeylere odaklanmak isteyeceğiz. Aynı zamanda sorunları çözmeye, çözüm üretmeye ve pürüzleri gidermeye çok daha istekli olacağız.

Ay Terazi burcuna geçtiğinde hayatımızda uyum enerjisi kendisini göstermeye başlayacak. Geçmişten gelen yaralar, canımızı sıkan sosyal ilişkiler, ailevi sorunlar, evdeki tadilat, tamirat gereklilikleri ya da fiziksel görünümümüzde beğenmediğimiz şeyler bizi rahatsız hissettirecek. O yüzden özellikle önümüzdeki günlerde bu konularla ilgilenmemiz olası.

Bu süreçte kişisel, sosyal ve fiziksel ihtiyaçlarımız da öne çıkacak. Etrafımızdaki kişiler için uğraşmak veya onlar için fedakarlık yapmak yerine tam tersi kendimizle daha fazla ilgilenmek, kendimiz için bir şeyler yapmak isteyeceğiz diyebiliriz. Terazi enerjisi bize içimize dönme fırsatı verecek ve otoriteyi tanımayacağız.

Önümüzdeki hafta içinde her ne kadar biraz yorucu olsa da kendinizi yolunda gitmeyen şeyleri yoluna sokmaya adarsanız uzunca süredir bir türlü halledemediğiniz işleri halledebilirsiniz. Yapmak isteyip de yapamadığınız şeyler, başlayamadığınız bir diyet veya spor programı ya da vakit bulamadığınız kişisel bakımınız için zaman bulabilirsiniz.

Ay’ı Terazi burcuna geçtiği süreçte tabi ki hayatımızdaki Terazi enerjisi çok yoğun hale gelecek. Bu da tüm burçların hayatlarının geri kalanını dahi etkileyecek çok önemli kararlar alacağı anlamına geliyor. Alınacak bu kararlar aynı zamanda da geçmişle gelecek arasında bir tür köprü kurulmasını sağlayacak. Bu yüzden alacağınız kararlar konusunda çok dikkatli olmalısınız. Her şeyi enine boyuna düşünüp öyle karar alın.

Bu dönemde ihtiyaçlarınız öne çıkacağı için sevdiklerinizi ihmal etme ihtimaliniz de var. Bu konuda da dikkatli olmalısınız. Kendinize, kendi ihtiyaçlarınıza ve kendi hayatınıza fazla dalıp da sevdiklerinizi ihmal etmeyin ki size kırılmasınlar. Eğer her konuda biraz daha dikkatli ve özenli olursanız Terazi enerjisi sevgi, şefkat, tutku gibi duygularınızı da öne çıkartarak mutlu olmanıza yardımcı olacak, bunu unutmayın.

Ay’ın Terazi burcuna geçerek bir süre orada kalacağı süreçte sorumluluklarınızı aksatmayın. Planlarınızı her zaman önceden yapın ve doğaçlama hareket etmeye çalışmayın çünkü bu işe yaramayacak. Eğitim, kariyer, aşk, aile ve kişisel yaşam gibi konular arasında dengeyi bulabileceğiniz hayatınızı her anlamda yoluna sokabileceğiniz bu günler size kendinizi yenilemek için kusursuz bir fırsat da sağlayacak. Bu fırsatı iyi değerlendirin.