Ay Merkür Uranüs Üçlüsü

15 Şubat’ta gerçekleşen Kova burcunda Yeni Ay bu hafta sonunda Merkür ve Uranüs ile birleşerek bir üçlü oluşturacak. Peki, Ay, Merkür, Uranüs üçlüsü hayatımızda neler değiştirecek?

Kova burcunda gerçekleşen Yeni Ay’ın güçlü ve yoğun etkileri hayatımızda önemli bir rol oynamaya devam ederken şimdi de Merkür ile Uranüs bu etkiye dahil oluyor. Ay, Merkür ve Uranüs üçlüsünün 2018 yılının en önemli karşılaşmalarından biri olduğunu unutmamalıyız çünkü bu karşılaşma bizi hiç beklemediğimiz sürprizlere ve aniden tüm gerçeklerin ortaya çıkmasına götürecek.

Ay, Merkür ve Uranüs üçlüsünün hayatımızda etkili olmaya başlaması ile birlikte yeni başlangıçlar için hazır olacağız. Ancak bu yeni başlangıçlar için harekete geçtiğimiz anda aldığımız haberler her şeyi bir anda değiştirebilir, ani değişikliklere karşı hazır olmazsanız demoralize olabilirsiniz, dikkatli olun.

Bu süre içerisinde hayatınız belki de uzun süredir hiç olmadığı kadar hızlanacak. Var olan ikili ilişkilerin bir anda bitmesi ve yepyeni ilişkilerin kurulması olası. İş yerinden istifa etmeyi düşünenler için bu süreç çok uygun olacak çünkü işinden çıkanlar kısa sürede yeni işler bulacak. Eğitim hayatında değişiklik yapmak yeni gelecek planlarını devreye sokmak isteyenler için de harekete geçme zamanı.

Bu üçlü hayatımıza yeni iş birliklerini de getirecek. Ancak ne olursa olsun her şeyin bir disiplin ve kurallar bütünü içinde ilerleyeceğini unutmamalısınız çünkü Ay, Uranüs ve Merkür üçlüsü hep birlikte bize bir kalıp oluşturacaklar. Bu kalıptan çıkmak da o kadar kolay olmayacak çünkü bu üçlünün yayacağı enerji çok yüksek.

Ay, Merkür ve Uranüs üçlüsünü en iyi şekilde değerlendirmek için daha cesur ve aynı zamanda da esnek olmalısınız. Bu esneklik size ani değişikliklere ve sürprizlere karşı hazır olma gücünü verecek. Cesaret ise yeni başlangıçlar için adım atmanızı kolaylaştıracak. Ne olursa olsun soğukkanlılığınızdan sapmayın. Çünkü bu süreç sınırsız heyecanı ve adrenalini de beraberinde getirecek.

Bu dönemde ilerleme ve olgunlaşma için karşınıza çok daha fazla fırsat çıkacak. Yaşadığınız deneyimler ileriki hayatınızda da size çok destek olacak. Acele etmeye çalışmanıza gerek yok. Bu hızlı süreçte biraz daha sakin olmalısınız. Ay enerjisi size her zaman daha olumlu anlamda destek verirken Merkür ve Uranüs biraz daha güç ve hız kazandıracak.

Bu üçlü karşılaşmada baskın burçların Kova ve Koç olduğunu unutmamalıyız. Yani hem asi hem de daha güçlü olacağız. Hedeflerimize ulaşmak için birer adım daha atmanın zamanı geldi. Bu zaman diliminde kendinize ne kadar çok inanırsanız o kadar çok iş başarırsanız, buna inanmalısınız.