Ay Kova Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta içinde Ay Kova burcuna geçiş yapıyor ve Yeni Ay öncesi konumunu alıyor. Peki, Ay’ın Kova burcuna geçmesi burçlara neler getirecek?

Kova Burcundaki Ay  üzerimizde oldukça büyük bir etki yaratacak. Ay’ın üzerimizdeki etkisinin pozitif olacağını söyleyebiliriz. Aynı zamanda Kova Burcunun da işin içine dahil olması ile neşemiz yerine gelecek. Son dönemlerde insan ilişkilerinde, parasal meselelerde ve ahlaki değerlerle ilgili konularda problemler yaşayanların yüzünü güldürecek bu karşılaşma hepimizi biraz daha fazla sosyalleşmeye de itecek. Bu dönemde yeni insanlar tanışmanız olasıdır.

Bu hafta Ay’ın Kova Burcuna geçmesi ile hepimizin kendinize güveni gelecek de diyebiliriz. Bu güven çoğu kişide olumlu etki yaratsa da iş yerlerinde patronların artan kendine güveni bazı sorunlara yol açabilir. Ancak bu tür durumlarda birinin alttan alması gerekir, unutmayın.

Ay’ın etkisini göstereceği konulardan bir diğeri de yenilikler olacak. Yeniliklerin hayatımıza dahil olacağı bu dönemde neşe saçan Kova Burcunun da etkisiyle hayatımızdaki değişiklikler bize keyif verecek. Bu dönemde değişiklikler için fazla para harcamamaya ve sınırlarınızı bilmeye özen göstermelisiniz.

Bu dönemin pek çok pozitif yönü olduğunu belirttik ancak Kova Burcundaki Ay’ın bazı olumsuz etkileri de olacağını hatırlatmakta yarar var. Ay’ın Kova Burcuna geçmesi ile kendimizi kalabalıkların arasında yalnız hissetmemiz olası. Kovanın etkisiyle bizi kimsenin anlamadığı ve bu hayatta yapayalnız olduğumuza dair bir izlenime kapılabiliriz. Böylesi bir durumda depresif olmamak ve sakince durumu gözden geçirmek oldukça büyük bir fark yaratacaktır.

Yağışlı günlerin gelip çattığı Kasım ayında Ay’ın parıltılı etkisi ve Kovanın neşe saçan ruhunu içimizde hissederken bir yandan da içten içe kendimizi herkesten soyutlayabiliriz. Bu soyutlamanın ardından da ahlaki değerlerimizi sorgulayabilir, hayatımız hakkında derin düşüncelere dalabiliriz. Böylesi durumlarda neşelenmek için size en iyi gelen şeyleri yapmalı ve her gecenin bir gündüzü olduğunu, karamsar günlerin gelip geçeceğini asla unutmamalısınız.

Son olarak Ay’ın Kova Burcuna geçiş yaptığı bu dönemde Mars’ın da Kova Burcunda olduğunu hatırlatmalıyız. Çünkü Mars’ın da etkisiyle Ay’ın özgüven arttırma etkisi Kova Burcunun da yabancılaşma etkisi artacaktır. Bu iki konuyla ilgili dikkatli olmanızda yarar.