Ay ile Güneş Üçgeni

Bu hafta sonunda Yengeç burcundaki Ay ile Balık burcundaki Güneş arasında 25 derecelik bir üçgen açı oluşacak. Peki, Ay ile Güneş üçgeni bize neler getirecek?

Öncelikle Ay ile Güneş üçgeninin 20’ta yaşanacak Dolunay ve Bahar Ekinoksu öncesinde belki de en önemli gezegensel karşılaşma olduğunu ifade edebiliriz. Bundan dört gün sonra yepyeni bir döngüye başlayacağız. Ama bundan önce değerlendirmemiz, düşünmemiz ve kararlar almamız gereken pek çok konu bizi bekliyor.

Güneş ile Ay Üçgeni tüm burçların duygularının yoğunlaşmasına, ruhsal ve manevi konulara daha çok önem vermelerine neden olacak. Aynı zamanda amaçlarımıza daha fazla yaklaşacağımız bu günlerde belki de daha önce asla yaklaşamayacağımızı düşündüğümüz bir hayale yaklaşıyoruz.

Burçlar için kısa kısa Ay ile Güneş üçgeninin etkisine bakacak olursak: Koçlar: Bu dönemde duygularınızın sizi yöneteceğini söylemek mümkün. Duygusal dalgalanmaların tüm sosyal hayatınızı da etkileyeceği bu günlerde fazla alıngan olmanız olası. Boğalar: Bu dönemde agresif olabilirsiniz. İnsanlara çabuk tepki vermeniz ya da tam tersi olumlu duygularınızı fazlasıyla ortaya koymanız mümkün.

İkizler: Önümüzdeki günlerde halletmeniz gereken resmi işleri ertelememeli ve biran önce tamamlamalısınız. Bu dönemde iş ya da gezi amaçlı kısa seyahatlere çıkma ihtimalini çok yüksek. Yengeçler: Zorluklar karşısında yılmadan çalışacak ve sınırlarınızı aşacaksınız. Güçlü olacaksınız. Uzun süredir ihtiyacınız olan keyifli, umut dolu günler gelecek. Rahatlayabilirsiniz.

Aslanlar: Sorumluluklarınızın her türlü konuda artacağı önümüzdeki günlerde zamanınızı çok iyi planlamanız ve boş vakitlerinizi de iyi bir şekilde değerlendirmeniz gerekli. Yaratıcı fikirleriniz sayesinde hayatınızda büyük başarılar elde edeceksiniz.

Başaklar: Ekonomik anlamda işler bir süredir istediğiniz gibi gitmiyor olabilir. Ancak kısa süre sonra karşınıza çok önemli bir fırsat çıkacak. Bu fırsatı değerlendirmeyi başarırsanız depresif duygulardan arınacak, hassas konulardaki problemleri çözeceksiniz. Teraziler: Sevgi ve şefkat duygularının ön plana geçeceği bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz. Streslerden arınmalı ve kendinizi rahatlatmalısınız. Sizi bunaltan sorunlar son buluyor.

Akrepler: Bu dönemde uzun süredir aklınızda olan ama bir türlü bitiremediğiniz işleri halledeceğiniz için zihniniz çok rahatlayacak diyebiliriz. Uyku sorunu çeken Akreplerin uyku problemleri de bu günlerde son buluyor. Yaylar: Bu dönemde günlük hayatınızı kendi istediğiniz şekilde yeniden düzenleyebilirsiniz. Bu da size gücünüzün arttığını hissettirecek. Özgüveniniz de artacak.

Oğlaklar: Bu dönemde yaşayacağınız deneyimler, karşılaşacağınız insanlar ve başınızdan geçecek olaylara karşı çok dikkatli olmalısınız. Çünkü bu süreç hayatınızın dönüm noktası olabilir. Gözünüzü açık tutun. Kovalar: Yaşayacaklarınız içinizdeki farklı duyguları ve düşünceleri tetiklerken hayatınızı yavaş yavaş yeniden kurmak istemeniz olası. Artık ciddi anlamda değişime ihtiyaç duyuyorsunuz.

Balıklar: Önümüzdeki günlerde arkadaşlarınızla bol bol hasret giderebileceksiniz. Ancak sorumluluklarınızı da unutmamalısınız. Ayrıca fazla harcama yaparsanız sonrasında pişman olabilirsiniz. Dikkat edin.

Ay ve Güneş Üçgeni tüm burçların hayatına değişim getirecek. Bu değişim öncesinde ise hepimiz geçmişimizi, yaptığımız hataları ve gelecek planlarımızı yeniden çok daha detaylı olarak gözden geçireceğiz. Buna hazır olun!