Ay ile Güneş Karesi

Yılbaşına iki hafta kala bu hafta sonunda Balık burcundaki Ay ile Yay burcundaki Güneş arasında 23 derecelik bir kare açı oluşacak. Peki, yılbaşı öncesi gerçekleşen bu yoğun kare açı burçları nasıl etkileyecek?

 

Koç: Ay ile Güneş karesinin etkisiyle farklı deneyimler yaşayacaksınız. Bu süreçte daha azimli ve sabırlı olmaya özen göstermelisiniz. Bu dönemde yoğunluklar nedeniyle hayattan bıkmış hissedebilirsiniz ancak bu durumun geçici olduğunu bilin ve fazla kafaya takmayın.

 

Boğa: Ay ile Güneş karesinin etkisiyle kariyer ve eğitim konuları ön plana geçiyor. Bu dönemde işlerin ciddileşmesiyle birlikte net gelecek planları yapmanız gerekecek. Kariyerinizle ilgili düşünmelisiniz. Gelecek planlarınızı yaparken mutlu olacağınız seçimler yapmaya çalışın.

 

İkizler: Ay ile Güneş karesinin etkisiyle sürprizler ile karşılaşacaksınız. Etrafınızdaki kuyunuzu kazan kişiler sizi hem tehdit hem de baskı altında hissettirebilir. En kısa sürede bu duruma bir çare bulmalısınız çünkü stres sağlığa çok zararlıdır. Olumlu gelişmeler moralinizi düzeltecek.

 

Yengeç: Ay ile Güneş karesinin etkisiyle ekonomik konular öne çıkıyor. Kazancınızın artmasıyla fazla para harcamaya başladığınız için ekonomik durumunuz biraz sorunlu bir hale gelmiş olabilir. Artık bunun farkına vardığınız andan itibaren daha az harcamaya çalışmalısınız.

 

Aslan: Ay ile Güneş karesinin etkisiyle beklenmedik olaylar yaşayacaksınız. Beklenmedik gelişmeler olacak ve bu beklenmedik olaylar sizi farklı bir yöne götürecek. Sürprizlerin şaşkınlığı içindeyken ne yapacağınızı da bilemeyebilirsiniz ancak kendinizi akışa bırakmalısınız.

 

Başak: Ay ile Güneş karesinin etkisiyle yoğun bir sürece giriyorsunuz. Arkadaşlık ilişkilerinizin yoğunlaşacağı bir zaman dilimine girmiş bulunuyorsunuz. Yeni insanlarla tanışacak ve zincirlerinizden kurtulacaksınız. Sorumluluklarınızı ve günlük işlerinizi de aksatmamalısınız.

 

Terazi: Ay ile Güneş karesinin etkisiyle umutlu ve iyimser olacaksınız. Yaratıcı enerjinizin artması ile birlikte hayata daha olumlu bakmaya başlıyorsunuz. Yaratıcı enerjiniz sayesinde hayatın her alanında daha başarılı olacaksınız. Sağlığınıza biraz daha özen göstermelisiniz.

 

Akrep: Ay ile Güneş karesinin etkisiyle daha güçlü hissedeceksiniz. Güç konusunun gündem maddesi olacağı bu dönemde iş yerinde, ilişkinizde ya da hayatın diğer alanlarında dominant olmak isteyeceksiniz. Daha baskın olmaya çalışacak ve sert tavırlarınızla dikkat çekeceksiniz.

 

Yay: Ay ile Güneş karesinin etkisiyle duygularınız ön plana çıkıyor. Normalde sizi etkilemeyecek ve üzmeyecek olaylardan ya da sözlerden etkilenebilirsiniz. Alınganlığınızın üzerinizde olacağı bu dönemde etrafınızdaki kişileri zorlu bir zaman dilimi bekliyor olacak. Kontrollü olmalısınız.

 

Oğlak: Ay ile Güneş karesinin etkisiyle ailevi konular öne çıkıyor. Ailenizle yapacağınız görüşmeler, ailenizle ilgili sorunlar ve konular gündem maddesi olacak. Bu dönemde ailenize verdiğiniz önemi hatırlayacaksınız ve duygusal anlar yaşayacaksınız. Şansınız açık olacak.

 

Kova: Ay ile Güneş karesinin etkisiyle verilen sözler gündem maddeniz olacak. Üzerinde fazla düşünmeden verdiğiniz sözleri yerine getirmek düşündüğünüzden çok daha zor olabilir. Ancak güvenilir bir karaktere sahip olduğunuz için sözlerinizi tutmak isteyeceksiniz. Dikkatli olun.

 

Balık: Ay ile Güneş karesinin etkisiyle mantığınız yerine duygularınızı seçeceksiniz. Bu da kalbiniz nereye götürürse oraya gideceğiniz anlamına geliyor. Romantizm, aşk ve sevgi kavramları hayatınızda hiç olmadığı kadar öne çıkacak. Çok keyifli zaman geçireceksiniz.