Ay ile Güneş Karesi ve Etkileri

Bu hafta içinde Kova burcundaki Ay ile Akrep burcundaki Güneş arasında 23 derecelik bir kare açı oluşacak. Peki, Ay – Güneş karesi burçları nasıl etkileyecek?

 

Koç: Ay ile Güneş karesinin etkisiyle güçlü istekleriniz ve ileriye dönük beklentileriniz yüzünden gerilim hissediyorsunuz. Fırsatları değerlendirmek için biraz daha rahat davranmalı, olayları kontrol etmek için fazla zorlamamalısınız. İsteklerinizi gözden geçirmeli ve daha makul, sabırlı bir tavır içine girmelisiniz. Bunu sakın unutmayın.

 

Boğa: Ay ile Güneş karesinin etkisiyle karşılaştığınız olaylar sizi heyecanlandıracak ve bu dönem sizin için hareketli geçecek. Bir arkadaşınızla yapacağınız görüşmeler duygularınızı harekete geçirecek ve yeni atılımlarda bulunmak için kuvvetli arzular duyacaksınız. Aynı zamanda baskı duygusu hissedeceğiniz olaylar olabilir. Duygularınızı denetleyin ve gereksiz tartışmalara girmekten kaçının. Aman dikkat!

 

İkizler: Ay ile Güneş karesinin etkisiyle ekonomik sorunlar oluşabilir. Parasal sorunlarınızı gereğinden fazla büyütmemeye çalışın. Özellikle ailenize karşı daha ilgili ve anlayışlı davranmanız gerekiyor. Anlayışlı davranın. Büyük bir gayretle çalışmalarınızı sürdürmeye devam edeceksiniz. Sonunda şansınız da açılacak.

 

Yengeç: Ay ile Güneş karesinin etkisiyle yeni gelişmeler olduğunu öğrenecek ve hayal gücünüzün yükseldiğini hissedeceksiniz. İlginç fikirler ve beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Düşüncelerinizi ortaya koymanız zor olabilir. Yakınlarınıza anlayış göstermelisiniz. Fırsatlarla karşılaşmanız olası.

 

Aslan: Ay ile Güneş karesinin etkisiyle duygularınız karışabilir. İsteklerinizi ortaya koymadan önce bir kez daha düşünün. Sevdiklerinizin ilgisi moralinizi yükseltecek. Aniden ortaya çıkan gelişmeler düşüncelerinizi etkileyebilir ve değiştirebilir. Fakat duygularınızı ortaya koyarken aceleci davranmayın. Olumlu düşünmeye çalışın.

 

Başak: Ay ile Güneş karesinin etkisiyle döneme keyifli başlayacak ve enerjiniz ile çevrenizin dikkatini çekeceksiniz. Yaşam enerjiniz ve hoş tavırlarınız ile saygın çevreleri ve sevdiğiniz kişileri etkileyeceksiniz. Sevdiklerinizle aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanıyor. Sürprizler olabilir ve marjinal kişiler ile karşılaşabilirsiniz.

 

Terazi: Ay ile Güneş karesinin etkisiyle farklı deneyimler yaşayabilirsiniz. Duygularınızı dalgalandıran durumlar karşısında sabırlı olun ve duygusal tepkilerinizi denetlemek için gayret gösterin. Sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor. Bu arada yakınlarınıza yardımcı olabilir, sağlık sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Sporu da unutmayın.

 

Akrep: Ay ile Güneş karesinin etkisiyle hayallerinize ve hedeflerinize odaklanıyorsunuz. Beklentilerinizin yaratacağı gerilim ve sabırsız haliniz bir süre sonra azalacak ve dikkatinizi kendinize odaklayacaksınız. Alacağınız haberler moralinizi yükseltecek. Sevdiklerinizin ilgisi ve desteği ile kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz.

 

Yay: Ay ile Güneş karesinin etkisiyle olayları doğru değerlendirmek için gayret gösteriyorsunuz, fakat sert bir tavır içinde bulunabilirsiniz. Özellikle ciddiye aldığınız konulara yönelik sorumluluklarınızı yerine getirmek için büyük bir gayret göstereceksiniz. Aslında sezgileriniz ile davranırsanız, başarılı olacaksınız. Bunu hatırlayın.

 

Oğlak: Ay ile Güneş karesinin etkisiyle duygularınız yoğun olacak ve sabırsızlık hissedeceksiniz. Duygusal tepkiler gösterebilirsiniz ancak kırıcı ve sert bir tavır içinde bulunmasanız iyi olacak. Sonradan pişmanlık duyacağınız davranışlarda bulunmamaya özen göstermelisiniz. Ayrıca sağlığınıza özen gösterin. Uykusuzluk çekebilirsiniz.

 

Kova: Ay ile Güneş karesinin etkisiyle uzaklarda bulunan dostlarınızla görüşebilir, iş seyahatlerine çıkabilirsiniz. Veya seyahat projeleri yapabilirsiniz. Karşılaşacağınız olaylar hem hayal gücünüzü uyandıracak, hem de ciddi konulara yönelik hayallerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyacaksınız. Hedeflerinize yaklaşıyorsunuz.

 

Balık: Ay ile Güneş karesinin etkisiyle olaylara daha derinden bakabilir ve daha önce ciddiye almadığınız konuları önemsemeye başlayabilirsiniz. Her zaman yaptıklarınızdan daha farklı davranacak ve yapıcı tutumunuz ile çevrenizi etkileyeceksiniz. Güçlü kişiler ve güç peşinde olanlar ile karşılaşabilirsiniz. Tedbirli davranın.