Ay Güneş Üçgeni

Bu hafta sonunda Oğlak burcundaki Ay ile Boğa burcundaki Güneş arasında 14 derecelik bir üçgen açı oluşacak. Peki, Ay ile Güneş üçgeni burçları nasıl etkileyecek?

Öncelikle Ay – Güneş üçgeninin çok etkili gezegensel karşılaşmalardan biri olduğunu söylemekte yarar var çünkü hepimizin bildiği gibi hem Ay hem de Güneş burçları en çok etkileyen iki ana gezegen arasında.

Ay – Güneş üçgeni ile birlikte hayatımızda kurallar ve disiplin öne çıkacak diyebiliriz. Aynı zamanda eski alışkanlıklarımızın da değişmeye başladığına şahit olacağız. Yeni planlar yapmak, var olan planlarını gerçekleştirmek ya da üretim yapmak isteyenlerin işi bu günlerde daha kolayca olacak.

Bu süreçte tüm burçların hayatlarında biraz daha kuralcı, düzenli ve katı olacağını söylemek mümkün. Disiplinin önemini anladığınız zaman disiplinin başarının anahtarı olduğunu da fark edeceksiniz. Kurallar aslında insanları sınırlamak için değil işlerini kolaylaştırmak için vardır, bunu daha iyi anlayacaksınız.

Ay – Güneş üçgeni Oğlak ile Boğa burçlarında gerçekleştiği için Oğlak ve Boğa enerjisi de bu süreçte daha baskın iki enerji olacak. Oğlak enerjisi tüm burçların daha çalışkan olmasını sağlarken Boğa enerjisi de yoğun çalışma dönemlerinin biraz daha kolay geçmesine yardımcı olacak diyebiliriz.

Önümüzdeki günlerde ne istediğinizden emin olmalısınız çünkü bu süreçte istediklerinizi elde edeceksiniz. Daha azimli, güçlü olacak ve ileriye yönelik adımlar atmak isteyeceksiniz. Bu zaman dilimi evlilik, nişan gibi törenler için de uygun olacak. Aynı zamanda çocuk sahibi olmak isteyenler de bu konuda karar alabilirler.

Kısacası geleceğe yönelik her plan için Ay – Güneş üçgeninin etkili olduğu dönemi kullanabilirsiniz. Yeni girişimler, eğitim planları ya da ticari yatırımlar için de bu günleri değerlendirebilirsiniz. Ay ile Güneş üçgeninin gezegensel enerjisi diğer insanları daha fazla etkilemenize de yardımcı olacak. İkna etmek istedikleriniz varsa onlarla konuşun.

Bu hafta yapacağınız işlerle hem yakınlarınızı gururlandıracak hem de kendinizi çok daha güçlü hissedeceksiniz. Yapacağını üretimlerin daha büyük başarılar getirmesi mümkün. Artık rüzgarda oradan oraya savrulmayacaksınız. Kendinize bir yol belirleyecek ve ona göre ilerleyeceksiniz.

Bu günlerde dikkatinizi toplamakta da zorlanmayacaksınız, bu da ileriye yönelik adımların daha kolay atılmasını sağlayacak. Her türlü gelecek planı ve düşüncesi için bu günleri değerlendirmeyi unutmayın. Disiplini hayatınızı düzene sokmak için kullanın.