Ay Balık Burcuna Geçiş Yapıyor Mutluluk Zamanı

Bu hafta içinde Ay Balık burcuna geçiş yapıyor ve hayatımızı etkisi altına alıyor. Peki, Ay’ın Balık burcuna geçmesi burçları nasıl etkileyecek?

Ay’ın Balık burcuna geçmesi ile duygularımız ve mantığımız arasında çatışma başlayacağını söylemek mümkün. Kalbimizden geçenler ve aklımızın söyledikleri arasında çok ciddi bir zıtlaşma ortaya çıkabilir. Aynı zamanda ailemizin istekleri ile kendi istediklerimiz arasında da büyük bir farklılık oluşabilir.

Önümüzdeki günlerde Balık enerjisinin artması ile hem hayal gücümüz hem yaratıcılık enerjimiz hem de duygusallığımız artacak diyebiliriz. Geçmişle ilgili düşünceler sık sık zihnimizi meşgul etse de aynı zamanda da gelecek planları yapmak için yeterince zamanımız olacak. Mantığımız v duygularımız arasında zıtlaşma aslında bir anlamda da bizi geçmişte yaptığımız hatalarla yüzleştirecek diyebiliriz.

Bu süreçte bir tür yol ayrımına gelmiş bulunuyoruz. Ya kalbimizin sesini dinleyip eski hataları yapma riskini alacağız ya da mantığımızın sözünü dinleyip daha garantici olmayı tercih edeceğiz. Ay’ın Balık burcuna geçiş yapması ve bu arada diğer gezegenlerin sabit kalması önümüzdeki dönemde başlayacağımız işlerin sonuçsuz kalması anlamına geliyor. Bu durum bugünden önce başladığınız işler için geçerli değil.

Eğer çok kısa bir süre içinde yeni bir girişimde bulunacak, yeni bir adım atacak ya da hayatınızda değişiklik yapacaksanız birkaç gün daha beklemenizde yarar var. Çünkü bu günlerde aklınız ve kalbiniz savaşırken her türlü konuda nötr bir durum ortaya çıkacak. Somut sonuçlar elde edilemezken soyut konularda ise büyük bir devinim olacak.

Tüm burçların bu süreçte dinlenmesi, kendilerini biraz rahatlatması, sorunlardan uzaklaşması ve sevdikleri işlerle ilgilenmesi gerekiyor. Yoga veya pilates gibi sporlara başlamak, meditasyon yapmak, kısa süreli seyahatlere çıkmak ve hobilerle uğraşmak için çok uygun bir zaman dilimindeyiz. Sevdiklerinizle uzun uzun sohbet edebilir, yemek yapabilir ya da çiçek ekip evinizin güzel bir köşesine yerleştirebilirsiniz.

Bu dönemde Ay Balık burcuna geçiş yaparken tüm gerginlikler de son bulacak. Sorunlardan kurtulmak çok daha kolay olacak. Sık sık aklınıza kalbinizin sesi ve mantığınızın gerektirdikleri gelecek ama bunları düşünürken bir yandan da gülümseyeceksiniz. Eğer kötü alışkanlıklarınızı bırakmak, takıntı ve endişelerinizden arınmak, sevmediğiniz insanlardan kurtulmak istiyorsanız bu günlerde tüm bunları yapabilirsiniz.

Kalbiniz ve aklınız arasında bir yol ayrımına geleceğiniz bu günlerde yapmak istemediğiniz şeyler için mızmızlanmayı bırakın ve ne istiyorsanız onu yapın. Derin nefes almak, durup düşünmek ve bazen de sadece etrafınıza bakınmak için kendinize izin verin. Artık hoşunuza gitmeyen hiçbir şeyi yapmak mecburiyetinde değilsiniz. Kendinizi, hayatınızı ve sevdiklerinizi oldukları gibi kabul edip mutlu olmayı seçin…