Ay Aslan Burcunda İleri Harekete Başlıyor

Bu hafta içinde Ay Aslan burcunda ileri harekete başlıyor. Peki, Ay’ın Aslan burcunda ilerlemesi hayatımızda neleri değiştirecek?

Ay’ın Aslan burcuna geçiş yapması gösterişli şeyleri, öfke duygusunu, girişimcilik, cesaret kavramlarını, yüksek ses ve tutkuyu temsil ediyor. Önümüzde günlerde Aslan burcundaki Ay’ın hayatımızı etkilemeye devam ettiği süreç boyunca hepimiz çok daha gösterişli şeylerin arayışına gireceğiz. Girişimcilik konusunda çok daha yetenekli olacak, hedeflerimizin ya da tutkularımızın peşinden gideceğiz. Ayrıca çok daha cesur olacağız ve duygularımızı ifade etmekten çekinmeyeceğiz.

Bu dönemde agresif duygularımızı aktaracak bir şeyler bulmamız gerekebilir. Agresif duygularımızı dönüştürmek için yaratıcı işlerle ilgilenebilir, bu duygularımızı kariyer hedeflerine ya da gelecek planlarına dönüştürebilir ya da daha fazla spor yapıp hareket ederek olumsuz duygularımızı olumlu şeyler için kullanmayı başarabiliriz. Bu süreçte bu aktarımın önemi çok büyük.

Aslan burcunun en belirgin özelliğinin her zaman her şeyin daha fazlası olduğunu da unutmamakta yarar var. Ay’ın Aslan burcunda ilerlediği bu dönemde her konuda daha fazlasını isteyecek ve istediklerimizi almak için ne gerekiyorsa yapmaktan da çekinmeyeceğiz. Bu anlamda istediğiniz şey kariyer, para, aşk ne olursa olsun onu alacağınızdan emin olabilirsiniz. Ancak yanlış yollara sapmadığınızdan ya da aşırıya kaçmadığınızdan da emin olmalısınız.

Bu hafta içinizdeki potansiyelin hiç olmadığı kadar güçleneceğini de söylemekte yarar var. İç güdüleriniz bir Aslan’ın iç güdüleri gibi güçlü olacak ve sezgileriniz de normalde fark etmediğiniz pek çok şeyi fark etmenizi sağlayacak. Bunu iyi değerlendirmeli ve hayatınızda mutlaka kullanmalısınız.

Hayata ve olaylara artık farklı açılardan bakabilirsiniz. Kendinizi iyi hissedeceksiniz ve ilginç konular ile ilgileneceksiniz. Tanıdığınız marjinal kişilerin ilginç davranışları ilginizi çekebilir. Dış görünümünüzü tamamen yenilemek isteyebilirsiniz. Tarzınız, kıyafet seçiminiz, saçlarınız ile ilgili değişiklikler yapabilir, hatta estetik operasyonları araştırabilirsiniz.

İsteklerinizin yarattığı gerilim ve sabırsızlığa rağmen mantıklı davranacaksınız ve duygularınızı denetlemeyi başaracaksınız. Özellikle parasal ihtiyaçlarınız artmış olabilir. Ayrıca yapabileceğinizden daha büyük sorumluluklar almış olabilirsiniz veya almak üzeresiniz ve korkularınız uyanmış olabilir. Sabırlı olun ve kendinizi çok fazla zorlamaktan kaçının.

Ay’ın Aslan burcunda ilerlediği ve hayatımız birkaç gün boyunca çok yoğun şekilde etkileyecek bu süreçte önem verdiğiniz konular ve kişiler, sizin disiplinli davranmanızı sağlayacak. Bu arada isteklerinizi gerçekleştirmek için daha fazla çalışmanız gerekebilir. Aslında biraz dikkatli olursanız eğlenceli ve keyifli bir hafta geçirebilirsiniz.