Aslan Burcunda Merkür Gerilemesi ve Tek Tek Burçların Durumları

Merkür Gerilemesinde yapılması gerekenleri ve genel olarak bu gerilemenin etkilerini daha önce yazmıştık. Peki, tek tek burçlar bu süreçte neler yaşayacaklar?

Koç: Merkür Gerilemesinde hem ailenizde hem iş hayatınızda hem de sevdiklerini arasında yönlendirici yönünüz öne çıkacak. Bu yüzden atacağınız adımlar çok önemli. Karar almadan önce iki kere düşünmelisiniz.

 

Boğa: Merkür Gerilemesinde genel anlamda inatçı ve asi olacaksınız. Hayatta her şeye baş kaldırabilir ve kimsenin sözünü dinlemeyebilirsiniz. Bu süreci sorunsuz atlatmak istiyorsanız sözlerinize dikkat edin.

 

İkizler: Merkür Gerilemesinde kendinizi içe kapanık hissedeceksiniz. Dış dünyadan soyutlanacak ve kimsenin sizi rahatsız etmesine izin vermeyeceksiniz. Ancak sevdiklerinizi uzaklaştırmamalısınız.

 

Yengeç: Merkür Gerilemesinde çok duygusal olacaksınız. Her konuda gözlerini dolabilir ve canınızı sıkan konular karşısında çaresiz hissedebilirsiniz. Ama duygularınızın sizi motive etmesine izin verirseniz başarılı olacaksınız.

 

Aslan: Merkür Gerilemesi en çok sizi etkiliyor. Biraz daha sinirli, vurdumduymaz ve yorgun hissedebilirsiniz. Bu süreçte kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Hobilerinizle zaman geçirebilirsiniz.

 

Başak: Merkür Gerilemesinde planlarınızla ilgili sorunlar yaşayacaksınız. Bu da canınızı sıkacak. Ancak genel anlamda ertelemeler ve işlerin ters gitmesi konusunda daha sabırlı ve sakin olmalısınız.

 

Terazi: Merkür Gerilemesinde tüm sırlar ortaya çıkacak. Hem insanlar sizinle ilgili şeyleri öğrenebilir hem de siz onlarla ilgili bir şeyler öğreneceksiniz. Ancak bunlara fazla tepki vermeye dikkat etmelisiniz.

 

Akrep: Merkür Gerilemesinde işler kontrolünüzden çıkmış gibi hissedebilirsiniz. Artık kontrol ile ilgili sorunlarınızı aşma zamanınız geldi. Her şeyi siz kontrol edemezsiniz. Sadece duruma göre adım atabilirsiniz.

 

Yay: Merkür Gerilemesinde hayatınızla ilgili düşüneceksiniz. Ama kimsenin sizi yanlış yönlendirmesine ya da sizi etkilemeye çalışmasına izin vermemelisiniz. Karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirin.

 

Oğlak: Merkür Gerilemesinde öfkenize hakim olmanız zor olacak. Sorunlar karşısında sesiniz sık sık yükselebilir. Ama sevdiklerinizi kırmak ve insanları üzmek istemiyorsanız kendinizi kontrol etmeyi öğrenmelisiniz.

 

Kova: Merkür Gerilemesinde karşınıza pek çok konuda farklı seçenekler çıkacak. Ama bu süreçte çok rahat karar alamayacaksınız. Ayrıca aldığınız kararlar yanıltıcı olabilir. Sabırlı olun ve beklemeyi tercih edin.

 

Balık: Merkür Gerilemesinde yanlış kararlar alıp pişman olabilirsiniz. Bu yüzden biraz daha sakin olun. Geçmişi düşünerek geleceğinizi buna göre ayarlamaya çalışmayın. Sağlığınıza dikkat etmeniz de çok önemli.