Aslan Burcu ve Sağlık

2017 yılı sağlık açısından çoğunlukla avantajlı olduğunuz, kendinizi fiziksel olarak iyi hissettiğiniz bir yıl olarak devam ediyor. Aslan burcu ciddi sağlık sorunları ile uğraşmak yerine 2017 yılı boyunca çözüme kavuşturulan, ufak tefek yorgunluk kaynaklı rahatsızlıklar ile ilgilenmek durumunda kalıyor. Özellikle burcun ikinci yarısında bir diğer ifade ile Ağustos ayının ikinci haftasında dünyaya gelen Aslan burçları için yoğun çalışma temposu, kendinize zaman ayıramama ve sağlık konularını erteleme eğiliminde olanlar için yılın son yarısında beden ve ruh sağlığınız ‘artık yeter’, ‘sıra bende’ diyebilir.  Dolayısıyla siz değerli Aslan burçları, dur durak bilmeyen, hırslı ve tutkulu yapınıza biraz dur demeli, temponuzu düşürmelisiniz. Aksi halde bugün sağlığınıza ayırmadığınız zamanın kat ve kat fazlasını ayırmak zorunda kalabilirsiniz. Bizden söylemesi…

İçinde bulunduğumuz günlerde yaşanan güneş tutulması etkileri ile kendinizi ruhen yorgun hissedebilir, bir parça keyfiniz kaçtığını düşünebilirsiniz. Kendi iç motivasyonunuzu koruyarak, canınızı sıkan durumlardan uzaklaşabilir ve algınızı farklı alanlara yöneltebilir,  bambaşka bir enerji ile devam edebilirsiniz.

Haziran, Temmuz aylarındaki sağlığınızda ara ara yaşanan dalgalanma Aralık ayına kadar adeta sakin bir limana dönüşüyor. Aralık ayında yılın sonuna kadar oluşan döngüde yaşam enerjiniz ve planlarınız gereği soğuk diyarlara yolculuklar, ‘aman efendim bana bir şey olmaz’ dercesine vücut ısınıza karşı koyan yaklaşımınız sebebi ile soğuk algınlığı, ateş ve iltihaplı rahatsızlıklarla baş etmek durumunda kalabilirsiniz.

Beden sağlığınız için mevsim koşullarına uygun giyinmeniz, ruh sağlığınız için de kendinize vakit ayırıp, kişisel arzularınızdan uzaklaşmaksızın izleyeceğiniz yol son derece etkili olacaktır.