Aslan Burcu – Aşk ve İlişkiler

2017 yılı aşk konusunda farklı dinamikleri yansıtmış olsa da yepyeni bir süreç Aslan burçlarını bekliyor. Geçtiğimiz 2 yıllık dönem içerisinde aşk hayatınızda bir takım aksaklıklar, istikrar tutturamama, daima bir eksiklik hissi ile karşılaştınız ancak 2017 yılının son çeyreğinde bu hisleriniz son buluyor. İçinde bulunduğumuz dönem ve yıl sonuna kadar oluşacak döngüde sevdiklerinize karşı sorumluluk hissiniz artıyor, ilişkisi olan Aslan burçları, ilişkilerini düzene sokmak için çabalayacakları ve böylece keyifli vakitlerini artırabilecek. Ağustos ayında yaşanan ay tutulması ile beraber ilişkilerde geçmişi sorgulama, kendini değerlendirme ve muhakeme süreci başlayacak. Aslanların geleceğe dair hedefleri sonlanmıyor. Aşk hayatında hedeflediği çizgiye ulaşamayan ya da hep bir şeyler yarım kalıyor hissine kapılan Aslan burçları için süreç olumlu ilerliyor. Yıl sonuna kadar oluşacak döngüler sizden yana.

Ekim ayında Jupiter etkisi ilişkilerde baş gösteriyor. Jupiter size en sevimli yüzünü gösteriyor desek yeri… 2017 sonbaharı aile ve ev hayatına farklı renkler katmaya, özen ve canlılığa işaret ediyor. Eylül ayından başlamak üzere aşk hayatında mutluluk arayışı ve buna göre konum alma haliniz dikkatleri üzerinize çekiyor. Yıl sonuna kadar ilişkiler, aşk hayatı ve iletişim kanallarında güvenli ve sakin limanları arayan haliniz göze çarpıyor. Yıl sonu döngüsünde duygusal ilişkinizde sarsıntı hissi verecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu döngüde adeta hislerinizi yeniden değerlendirme ve kaybetme korkusunun baskınlığını sezebilirsiniz.

Elinizdeki kartlar ve masanın hali açığa çıkıyor. Daha faza çaba sarf etmeniz, kendinizi ifade etmeniz ve bunun için de yoğun iletişim sürecine girmeniz son derece olası. Biraz karışık ve dengeleri değişen bir ilişki düzlemi olsa da toparlamak, düzene sokmak siz azimli Aslan burçlarının elinde… Kendinizi odakladığınız her alanda başarılı olabilecek potansiyele sahipsiniz. İlişkiler konusunda ne istediğinize karar vermeniz ve zoru başarma arzunuz ile mutluluğa kavuşmak tamamen size bağlı. Doğru iletişim kurmak için öncelikle ne demek istediğinizi belirlemelisiniz. Mutlu ve keyifli bir aşk hayatı sizin olsun.