Akrep Burcunda Dolunay’ın Burçlara Göre Etkisi

29 Nisan Pazar günü gerçekleşen Akrep burcunda Dolunay hayatımızı etkilemeye devam ediyor. Peki burçlar bu Dolunay’dan nasıl etkilenecek?

 

Koç: Dolunay’ın etkisi ile sosyal hayatınız canlanıyor. Oldukça eğlenceli ve sürprizlerle dolu bir zaman dilimine giriyorsunuz. İş ve eğitim hayatı konusunda daha dikkatli olursanız karşınıza çıkan fırsatları da değerlendirip başarılı olabilirsiniz.

 

Boğa: Dolunay’ın etkisi ile hayatınızdaki dengeler değişecek. Farklı alanlarda büyük değişikliklere hazır olun. Geçmişinizle ilgili fazla düşünmek yerine gelecek planları yapmayı tercih ederseniz daha mutlu olmanız olası.

 

İkizler: Dolunay’ın etkisi ile sosyal hayatınızda küçük çaplı gerilimler olabilir. Biraz daha sakin olmaya çalışmalı özellikle de sevdiklerinizi alttan almalısınız. Aile hayatınızda yaşayacağınız mutlu anlar sorunları telafi edecek.

 

Yengeç: Dolunay’ın etkisi ile aile, kariyer veya sosyal hayatınızda önemli bir dönüşüm sürecinin içine gireceksiniz. İlk başta karşı çıksanız da bu dönüşüm size ihtiyacınız olan değişiklikleri de verecek, merak etmeyin.

 

 Aslan: Dolunay’ın etkisi ile bir seçim ve karar sürecine gireceksiniz. Hayatınızda yapmanız gereken önemli seçimler ve almanız gereken kararlar olacak. Bu konuda dikkatli olmaya çalışın çünkü alınacak kararlar sizi uzun süre etkileyecek.

 

Başak: Dolunay’ın etkisi ile maddi kazancınız ciddi bir şekilde artacak, maddi kazancınızın artması ile hem ruhsal olarak rahatlayacaksınız hem de yeni girişim planları yapacaksınız. Artık keyifli, mutlu ve maddi olarak rahat günler sizi bekliyor.

 

Terazi: Dolunay’ın etkisi ile hayatınızda değişmesi gereken şeyler olduğunu fark edeceksiniz. Uzun zamandır ses çıkartmadığınız ya da görmezden geldiğiniz konular artık çekilmez olabilir. Olumlu anlamda değişim sürecine giriyorsunuz.

 

Akrep: Dolunay’ın etkisini çok yoğun bir şekilde hissedeceksiniz çünkü Dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. Bu süreçte duygusal yoğunluklar yaşayabilirsiniz. Mutlu ve keyifli olduğunuz zamanlar size iyi gelecek ama öfkenizi kontrol etmeniz gerekli.

 

Yay: Dolunay’ın etkisi ile hayalleriniz ve hedefleriniz ön plana çıkacak. Sık sık yapmak istediklerinizle ilgili düşünecek, bu konuda ne yapmanız gerektiğine karar vermeye çalışacaksınız. Alacağınız kararları iyi düşünün, şans sizden yana.

 

Oğlak: Dolunay’ın etkisi ile birazcık içinize kapanabilir ve sık sık duygularınız hakkında düşünebilirsiniz. Genel anlamda atacağınız adımları iyi düşünün ama karar aldıysanız da adım atmaktan kaçınmayın, cesur olmaya ihtiyacınız var.

 

Kova: Dolunay’ın etkisi ile uzun süredir beklediğiniz bir haberi alacaksınız. Kontrolünüz dışında olan ve bir türlü elde edemediğiniz şeyler artık karşınıza çıkacak. Geleceğinizle ilgili düşünürken kalbinizin sesini dinleyin ve bu fırsatları değerlendirin.

 

Balık: Dolunay’ın etkisi ile hem hayatınızdaki yoğunluk artacak hem de manevi anlamda daha yoğun duygular hissetmeye başlayacaksınız. Bu duygusal dönemde fazla hassas olmamalısınız. Hedeflerinize odaklanırsanız başarıya ulaşacaksınız.