Akrep Burcunda Dolunay’ın Burçlara Göre Etkileri

Akrep burcunda 27 derecelik açıyla gerçekleşecek Dolunay’ın çok yoğun bir şekilde hayatımızı etkisi altına alacağını ifade etmiştik. Peki, burçlar tek tek bundan nasıl etkilenecek?

 

Koç: Dolunay’ın etkisiyle sorumluluklarınız ön plana çıkacak. Sorumluluklarınızı yerine getirirken kendinize de vakit ayırmayı unutmayın. Aileniz ve sevdiklerinizin de sizinle vakit geçirmeye ihtiyaçları var.

 

Boğa: Dolunay’ın etkisiyle finansal konular ön plana çıkacak. Çünkü Boğaların bu dönemde harcamaları da artacak. Fazla para harcamamaya özen göstermenizde yarar var. Sadece gerekli şeylere para harcayın.

 

İkizler: Dolunay’ın etkisiyle sırları açığa çıkıyor. Zihninizde şüpheler oluşabilir. Bu şüpheleri gidermek için etrafınızdaki kişiler ile konuşabilirsiniz. Güvendiğiniz insanlarla konuşmaya ve dertleşmeye özen gösterin.

 

Yengeç: Dolunay’ın etkisiyle gelecek ile ilgili düşüneceksiniz. Yengeçler hayalleri ve gerçekçi gelecek planları arasında bir denge oluşturmak için uğraşacaklar. Gelecek planlarınız konusunda stresinizi yapmayın.

 

Aslan: Dolunay’ın etkisiyle duygularınız ön plana çıkıyor. Geçmişten gelen sorunların çözülmesi için vakit harcamanız gereken bu dönemde biraz daha sakin olmaya çalışmanızda yarar olduğunu unutmamalısınız.

 

Başak: Dolunay’ın etkisiyle iletişim konusu odak noktanız olacak. Ailevi ilişkiler konusunda coşkulu bir dönem sizi bekliyor. Bu süreçte tepkilerinizi olabildiğince kontrol altında tutmanızda yarar olacaktır.

 

Terazi: Dolunay’ın etkisiyle sağlık konuları ön plana çıkacak. Sağlığınıza dikkat etmek için düzenli ve iyi beslenmenizde ve spor yapmanızda yarar var. Sürprizlere hazır olun. Doktor kontrollerinizi de aksatmayın.

 

Akrep: Dolunay’ın etkisiyle hayatınız ciddi anlamda daha yoğun bir hale gelecek. Soğukkanlı olmaya çalışmanızda yarar var. Kimseye fazla güvenmeyin. Hiç kimsenin de sizin yerinize kararlar almasına izin vermeyin.

 

Yay: Dolunay’ın etkisiyle günlük hayatınızla ilgilenmeye başlayacaksınız. Günlük hayatınızın yoğunlaşması ile birlikte beklenmedik gelişmeler ile karşılaşacaksınız. Sırların ortaya çıkacağı bu dönemde güvenmediğiniz kişilere dikkat.

 

Oğlak: Dolunay’ın etkisiyle insanların gerçek yüzünü daha iyi göreceksiniz. Herkesin sizin kadar iyi niyetli olmadığını unutmamalı ve buna göre davranmalısınız. Aileniz ve dostlarınız sizin için en güvenilir insanlardır unutmayın.

 

Kova: Dolunay’ın etkisiyle farklı konularda kararlar alacaksınız. Karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmek için gözünüzü dört açmayı ve fazla harcamamaya dikkat etmeyi unutmamalısınız. Şaşırtıcı şeyler yaşayacaksınız.

 

Balık: Dolunay’ın etkisiyle beklenmedik fırsatlarla karşılaşacaksınız. Karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirdiğiniz takdirde oldukça verimli bir dönem sizi bekliyor olacak. Kendinizi motive hissetmeniz ve yaratıcı işler yapmanız olası.