3 Temmuz Haftası – Haftalık Burçlar

Koç

Bu hafta Koçların odak noktası sosyal faaliyetler olacak. Sık sık arkadaşlarınızla, sevdiklerinizle ve aile üyelerinizle buluşacağınız derin sohbetler gerçekleştireceğiniz bu dönemde iletişim gücünüz de oldukça güçlü olacak. İletişim gücünüz ile karşınızdaki kişileri ikna etmeniz mümkün olacak. Konuşma gücünüz ile istediklerinizi elde edebileceksiniz.

 

Boğa

Bu hafta Boğaların odak noktası ekonomik gelişmeler ve önemli kararlar olacak. Gelir kaynaklarınızın değişmesi ve artması ile birlikte bütçe planlamasına özen göstermeniz ve bu konu hakkında daha fazla düşünmeniz gerekecek. Ayrıca hayatınızla ilgili önem arz eden konularda karar almanız gerekeceği için bir süre yalnız kalıp kafa dinlemeye ihtiyacınız olabilir.

 

İkizler

Bu hafta İkizlerin odak noktası kişisel gelişim olacak. Yaşadığınız farklı deneyimler ve uzun süredir üzerinde düşündüğünüz konular sayesinde önümüzdeki günlerde hem olgunlaşacaksınız hem de çok daha özgüvenli hissedeceksiniz. Kendinize olan güveniniz ile etrafınızdaki kişileri de etkileyebilirsiniz. İş görüşmeleri ve resmi işlerde de şanslı olacaksınız.

 

Yengeç

Bu hafta Yengeçlerin odak noktası konuşma ve kendini ifade etme isteği olacak. Sık sık kendinizden bahsetmek ve kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz bu dönemde özellikle de güvendiğiniz kişilere daha çok ihtiyaç duyacaksınız. Partneriniz yoksa bu dönemde ruh eşinize rastlamanız; partneriniz varsa onunla uzun uzun konuşmanız olası.

 

Aslan

Bu hafta Aslanların odak noktası arkadaş toplantıları ve grup buluşmaları olacak. Sık sık arkadaş toplantılarına katılacağınız bu günlerde arkadaş toplantılarında karşınıza bazı fırsatların çıkması olası. Kariyer konusunda önünüze çıkan fırsatları en iyi şekilde değerlendirirseniz önümüzdeki günlerde başarılı ve verimli bir zaman dilimine girmiş olacaksınız.

 

Başak

Bu hafta Başakların odak noktası kariyerleri ve mesleki gelişimleri olacak. Kariyeriniz ve mesleki gelişiminiz konusunda çok daha yoğun günler sizi bekliyor olacak. Başarının anahtarının çok çalışmak, inanmak ve asla pes etmemek olduğunu unutmamalısınız. Karşınıza çıkan engelleri aşın ve sorumluluklarınızı aksatmadan yerine getirmeye çalışın.

 

Terazi

Bu hafta Terazilerin odak noktası yeni eğitim programları ve seyahat planları olacak. Önümüzdeki günlerde hayatınızda bazı önemli kararlar almanız mümkün. Özellikle uzun seyahat planları ve yeni eğitim ya da kurs programları bu dönemde gündem maddeniz olacak. Önemli kararları almadan önce iyice düşündüğünüzden emin olmalısınız, unutmayın.

 

Akrep

Bu hafta Akreplerin odak noktası kolayca aşılacak ekonomik sorunlar ve son dakika değişiklikleri olacak. Bu dönemde fatura, kredi kartı ya da vergi ödemeleri gibi konuları aksatmamaya özen göstermelisiniz. Son dakikada ortaya çıkacak aksilikler planlarınızın değişmesine neden olabilir. Ancak değişen planlar sizi çok daha güzel gelişmelere götürecek.

 

Yay

Bu hafta Yayların odak noktası yeni ilgi alanları olacak. Farklı ilgi alanlarıyla uğraşmaya başlayacağınız ve bunun size çok büyük keyif vereceği bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Önümüzdeki günlerde yeni hobiler de edinebilirsiniz. Bu hafta çok daha enerjik ve canlı hissedeceksiniz. Bu da daha verimli ve üretken olmanıza neden olacak.

 

Oğlak

Bu hafta Oğlakların odak noktası ortak çalışmalar ve iş birliği olacak. Her türlü konuda takım çalışmasına yatkın ve takım çalışması ile verimli olacağınız bu dönemde aynı zamanda şans da yanınızda olacak. İş birliğine açık olacaksınız. Etrafınızdaki kişilerin yardım tekliflerini reddetmemeli ve siz de etrafınızdakilere yardımcı olmaya çalışmalısınız.

 

Kova

Bu hafta Kovaların odak noktası iyimserlik olacak. Her türlü konuda olumlu düşüneceğiniz ve iyimser olacağınız bir zaman dilimine girmiş bulunuyorsunuz. Bu dönemi iyi değerlendirmenizde fayda var çünkü güçlü inancınız ile istediklerinizi elde etmeniz mümkün olacak. Olumlu enerjinizi etrafınızdaki kişilere de yaymayı unutmamalısınız.

 

Balık

Bu hafta Balıkların odak noktası çalışma hayatları ve hedefleri olacak. Uzun süredir uğraştığınız konularda emeklerinizin meyvelerini toplamaya başlayacağınız bu dönemde hedeflerinize de bir adım daha yaklaşacaksınız. Hayal etmeye devam etmeli ve azimle çalışmalısınız. Ayrıca hem iş hem aile hem de özel hayatınızda sizi oldukça olumlu sürprizler bekliyor olacak.