28.08.2015 Gökyüzü Mesajları

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 26 / 8

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Ermiş

Güneş : Başak

Ay : Kova

Gün Yöneticisi : Venüs

Bugün gün titreşimi bize bugün verdiğimiz kararların öneminden ve bu kararların, ayaklarımızın yere bastığı bir titreşimde olmasının gerekliliğinden bahsediyor. Bugün iç sesimiz bizi, bizi heyacanlandırıp yüreğimizi çarptıran şeylere doğru götürüyor. Adil olmak, geniş düşünmek, kararlı olmak, uzlaşıda kalmak ve bu uzlaşıda kendimizi ortaya koyabilmek önemli olacaktır.

8, terazi burcu ile bağlantılıdır. Terazi geniş düşünür ve ilişkiler onun için önemlidir. Bugün ilişkilerin nasıl kurulduğu ve nasıl bir temayla bizimle buluştuğu önemli! Tartarak hareket etmekte fayda var. Kendimizi anlamalı ve sakinliğimizi koruyarak ifade etmeye çalışmalıyız. Bir netlik sağlamak daha iyi gelir, iç sesimizle buluşabilmek adına fırsatlar yaratabiliriz.

Bugün Venüs günü, bugün barış önemli, ilişkilerde uzlaşı ön planda! Bugün özellikle uzun süredir sesini duymadığınız kişilerin sesini duymak isteyebilirsiniz. Bu size iyi gelecektir. Uzaklardan haber gelebilir. Buluşmalar olabilir. Uzun zamandır söylemek istediklerinizi söyleyin ve yüreğinize dolan sevgiyi hissedin.

Geçmiş, siz onunla barıştığınızda bugününüzdeki ışık olur ve bu ışık yarınınızdaki yeni zamanları yaratır. Helalleşin bugün, almanız gerekeni alın, ihtiyaç duyduğunuzu hatırlayın ve bırakın. Sevgi tüm yaraların ilacıdır. Bu fırsatı önce kendinize karşı tanıyın. Aynada gözlerinizin içine bakın, her şey için teşşekkür edin ve kendinizi kucaklayın ve tüm yaşamın da sizi sizinle kucaklıyor olduğunun farkına varın.

Bugün rehber kartımız olan ‘’ermiş’’ de öz eleştirinin öneminden bahsediyor. Tüm cevaplar bizdedir, onları bulabilmek için kendi derinliklerimize olan bir yolculuk gerekir. Bu cesarettir ve emin olun ki bu cesaret, her zaman yaşamca ödüllendirilecektir. Işığınızın farkına varın, o sizdekidir ve onu açığa çıkarmak için sadece hatırlamak gerekir.

Bugün kendinize az da olsa bir zaman verin kendinizle kalmak için, derinliklerinizdeki gücü hissedin, ona güvenin, içinizdeki savaşı yaşamınızın gücü olarak yaşamınıza alabilirsiniz. Sizi ürkütmek isteyen ne varsa, onun iyi niyetini bulun ve onu güveninizle barışa davet edin, bu yolu bulmak olur.

Ay kovadaki hareketine devam ediyor. Rehber kartımız da kovanın yöneticisi olan Satürn etkisindedir. Satürn akrepte, Mars aslanda, Güneş başakta, Merkür artık terazide, Venüs aslanda; seni zorlayan şeyi bul, onun sendeki saklı ışığı açığa çıkarmasına izin ver, kendinle ilgili neyi bırakmalı, neyi geliştirmeyi başarmalısın? Kendinle ilgili neyin farkına varmaktasın? İfadelerin hem seni yansıtsın hem uzlaşıya açık ol! Bu seni gerçek beninle buluşturacaktır. Gerçek ilerleyiş, uyumun ardındaki yeni pencereleri açmakla olacaktır, açılsın, işte bu, şimdilik!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ