2016 Sonbahar Kış Modası

dress maxiYaz sezonunu kapatmaya hazırladığımız bugünlerde hava yavaş yavaş yağışlı yüzünü göstermeye başladı bile… Peki ya sonbahar da ya da kışın ne giyeceğiz merak ediyor musunuz? Sizin için 2016 sonbahar ve 2017 kış modasının yaklaşan yansımalarını delerdik. Sezon açıldığında ne giyeceğim diye düşünmenize gerek yok. Neyi ne ile kombin etmeli ve ne giymelisiniz sorularınızın tamamı yanıtlanıyor. 2016 sonbahar ve 2017 kış modasının renkleri koyu ve ağır olarak karşımıza çıkacak. Siyah tutkunlarını mutlu edecek kreasyonlar yolda. Özellikle siyah ağırlıklı olmakla beraber; koyu füme, bordo, koyu kırmızı, karamel ve toprak tonları hakimiyetini artıyor. Düz çizgilerin asaleti göz kamaştırdığı gibi karmaşık desenler de hayatımızda yer alacağa benziyor.

Modern hayatın bize kattığı geçmişe olan özlem kıyafetlerimize yansıyor. 90’ların sweatshirtleri, 70’lerin ispanyol paça pantolonları bu kış gardıroplarda yeniden yerini alıyor. Uluslararası markaların feminen çizgilerde üretimlerine ek olarak maskülen şehirli kadınları da bu kış yakınlarımızda göreceğiz. Sadelikten ödün vermeyen, minimalist kreasyonlar rahatlıktan vazgeçemeyenlerin beğenisine sunuluyor. Bu yıl da kürk peluşları sıklıkla göreceğiz.maksi dress Özellikle uzun peluş kürkler dış giyim tamamlayıcısı oluyor. Modaya yön veren Versace markasından esinlenen firmaların kış renkleri konusunda çeşitlilik sunması bekleniyor. Özellikle lila, buz mavisi gibi soğuk renkleri bu kış hayatımıza yeniden sokan Versace şık, rahat ve elegan tarzı ile kendisinden söz ettiren kadınların vazgeçilmezi haline geliyor.

Sokak modası da atlanmıyor. Özellikle salaş kazaklar, pançolar, asimetik kesim casual etekler ve pantolonlar meraklılarını mutlu etmek için geliyor. Sokak modasının bir başka olmazsa olmazı olan deri ceketler, bu sonbaharda da adından sıklıkla söz ettirecek. Davetlerde ve özel toplantılarda ise maksi boy elbiseler asaleti vurgulayan duruşu ile ilgi odağı oluyor. Günlük giyimde de varlığını sürdüren maksi boy elbiselerde hippie renkleri ve desenlerine rastlamanız mümkün. Şıklığından ve rahatlığından ödün vermeyen kadınları bu sonbahar ve kış modası fazlasıyla mutlu etmeye geliyor. Renkler konusunda bonkör olmasa da modeller konusundaki çeşitliliğiyle kafanızın karışması son derece olası.

Unutmayın; kendinizi iyi hissettiğiniz kıyafet size en yakışanıdır.