17 Eylül Haftası Haftalık Burçlar

Koç

Bu hafta Koçların odak noktası beklenmedik gelişmeler olacak. Ani değişiklikler ve sürpriz gelişmeler sizi heyecanlandıracak. Özgür kişiler ve değişik davranışlardan etkilenebilirsiniz. Elektrikli aletler, bilgisayar ve cep telefonları ile ilgili hesapta olmayan sorunlar ve karışıklıklar çıkabilir. Hem dikkatli olmalısınız hem de çok soğukkanlı davranmaya çalışmalısınız.

 

Boğa

Bu hafta Boğaların odak noktası aile olacak. Skandal haberler ve skandallar dikkatinizi çekecek. Arkadaşlarınızın, çocuklarınızın veya kardeşlerinizin yaşadığı olaylardan etkilenebilir ve düşüncelerinizi değiştirebilirsiniz. Tartışmalardan uzak durun. İddiacı ve inatçı bir tavır içinde bulunmamaya özen gösterin. Farklı araştırmak fikirlerinizi tamamen değiştirebilir.

 

İkizler

Bu hafta İkizlerin odak noktası koşuşturma olacak. Haftaya heyecanlı ve keyifli başlayacaksınız. Olaylara bakış açınız değişiyor. Saygı duyduğunuz kişilerin davranışlarından etkilenebilir ve yaşadıklarınıza daha detaylı bakabilirsiniz. Bu arada farkına varacağınız bazı ayrıntılardan çok etkilenebilir ve takılı kalabilirsiniz. Koşuşturmalar sırasında fazla telaşe etmemelisiniz.

 

Yengeç

Bu hafta Yengeçlerin odak noktası karışıklıklar olacak. Olayları çok fazla büyütmeyin ve farkına vardığınız için kendinizi şanslı hissedin. Zaten düşünceleriniz değişmeye başlıyor. Karşılaştığınız kişiler ve olaylar hayata bakış açınızı değiştirecek. Sevdikleriniz ve arkadaşlarınız ile aranızdaki ilişkiler daha sıcak olacak. Ayrıca parasal konulara yönelik hoş fırsatlar çıkabilir.

 

Aslan

Bu hafta Aslanların odak noktası parasal konular olacak. Heyecanlı ve huzursuz olabilirsiniz fakat seyahatler ve yolculuk programları sizi heyecanlandıracak. Bu arada isteklerinizi gözden geçirin ve sevdiklerinizi zorlamaktan kaçının. Israrcı ve sert tavırlarda bulunmamaya özen göstermelisiniz. Parasal konularda sorun yaşamak istemiyorsanız iyi bir plan yapın.

 

Başak

Bu hafta Başakların odak noktası rahatlama olacak. Sabırsızlık ve tahammülsüzlük yüzünden ufak tefek kazalar olabilir ve sakarlıklar yapabilirsiniz. Kendinizi çok fazla yormayın. Özellikle uyku ve beslenmenize özen göstermeniz gerekiyor. Yapabileceğinizden daha büyük sorumluluklar almasanız iyi olacak. Ayrıca rahatlamak için yoga veya meditasyon yapabilirsiniz.

 

Terazi

Bu hafta Terazilerin odak noktası iletişim olacak. Aynı zamanda beklentileriniz artıyor ve parasal geriliminizi sevdiklerinize yansıtmasanız iyi olacak. Yapmak istediğiniz halde bir türlü harekete geçemediğiniz konularla ilgili gelişen olaylar sizi zorlayabilir ve birden fazla işi aynı zamanda yapmak durumunda kalabilirsiniz. İletişim konusunda aksaklıklara dikkat edin.

 

Akrep

Bu hafta Akreplerin odak noktası fırsatlar olacak. Aniden gelişen olaylar kafanızı karıştırabilir ve düşünceleriniz değişebilir. Kardeşler, arkadaşlar ve çocuklar ile ilgili duyduğunuz haberlerden etkilenebilirsiniz. Beklemediğiniz durumlar ve haberler karşısında şaşırabilirsiniz. Duygusal tepkilerinizi denetlemek için gayret gösterin. Gözünüzü açın, fırsatları kaçırmayın.

 

Yay

Bu hafta Yayların odak noktası derin düşünceler olacak. Aklınızdan geçenleri hemen ortaya koymayın. İddiacı ve inatçı davranışlardan kaçınmalısınız. Olaylara bakış açınız değişiyor. Saygı duyduğunuz kişilerin davranışlarından etkilenebilir ve yaşadıklarınıza daha detaylı bakabilirsiniz. Bu arada farkına varacağınız bazı ayrıntılardan çok etkilenebilirsiniz.

 

Oğlak

Bu hafta Oğlakların odak noktası yenilikler olacak. Olayları çok fazla büyütmeyin ve farkına vardığınız için kendinizi şanslı hissedin. Zaten düşünceleriniz değişmeye başlıyor. Karşılaştığınız kişiler ve olaylar hayata bakış açınızı değiştirecek. Çocukların davranışlarından etkilenebilir ve yaratıcı çözümler bulabilirsiniz. Hayatınızın her konuda yenilenmesi gerektiğini biliyorsunuz.

 

Kova

Bu hafta Kovaların odak noktası olumlu düşünme olacak.  Daha olumlu ve uzlaştırıcı bir biçimde davranmaya başlıyorsunuz. Kendinizi çok farklı hissedeceksiniz. Moraliniz ve kendinize olan güveniniz yüksek. Ancak değer verdiğiniz konularla ilgili duygularınız derinleşmiş olabilir. Fakat kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Çok daha iyimser olacaksınız.

 

Balık

Bu hafta Balıkların odak noktası kariyerleri ve başarıları olacak. Haftanız kariyer konuları ile ilgili uğraşmakla geçecek diyebiliriz. Ayrıca kritiklerinizden uzaklaşıp dikkatinizi farklı konulara odaklayacaksınız. Gizemli kişiler ve gizlilik gerektiren konular sizi heyecanlandırabilir. Çevre gezilerine çıkabilir, hareketli bir hafta geçirebilirsiniz. Ayrıca sevdiklerinizle görüşeceksiniz.