07.04.2016 Gökyüzü Mesajları (Uyanan Tohum)

Bugün Jüpiter günü ve Jüpiter başakta retro, Ay düğümü ile kavuşum, Satürn ile kare, Neptün ile karşıt ve Pluto ile üçgen, bizden sadeleşmemizi ve büyümemizi, ustalaşmak adına bir yol şeklinde geliştirebilmemizi istiyor. İçselleştirilememiş bilgi, sınavımız olacaktır. Soyut ve somut dengesi önemli! Arzu edilen, soyuttan aldığımızı somutlaştırabileceğimiz bir yol ortaya koyabilmek! Tüm bunlara direnmek çok da çözüm olmayacaktır; çünkü sahnede Pluto var ve üçgen, bize ulaşıp karşımıza dikilmesini kolaylaştıracaktır.

Yeni Ay koçta gerçekleşiyor! Yüksek bir enerji söz konusu ve bizim bu enerjiye nasıl bir rota belirlediğimiz çok büyük bir anlam taşıyor. Gürül gürül akan su, esen güçlü bir rüzgar, gerekli sistem kurulmadıkça akar gider, eser geçer. Bunu anlamak gerek! Uranüs, Güneş ile Ay’ın bu buluşmasına ortak oluyor! Evren bu buluşmayı destekliyor! Güneş bilincimiz, Ay bilinçdışımızdır. Bilinen ve bilinmeyen bir bütün oluyor! Bize düşen, bir bütün olarak bu yolda olabilmek ve bu bütünlüğü sağlayacak olanı bulabilmek! Satürn ile üçgen, bu enerjinin bizi gerçek yolculuğumuza çağırdığını söylüyor! Onun bizim için ne anlama geldiğini bulmak gerek! Pluto ile kare, sancıların daha köklü bir değişime doğru yürüdüğünü hatırlatıyor! İhtiyacımız olan, içsel dönüşümümüzü gerçekleştirebilmek! Baskılanmış olan mutlaka patlar, kullanılan enerjiyse işlerlik kazanır ve anlamlanır. Bunu anlamak gerek!

Yeni Ay zodyakta neleri uyandırıyor:

Ay burcunuzu ‘’ Siz farkında olmadan sizi kendisine çağıran! ‘’ olarak okuyun, Güneş burcunuzu( öz burcunuz ) ‘’ Benim kendisine doğru yol alma ihtiyacında olduğum! ‘’ diye okuyun, yükselen burcunuzu ‘’ Kullanma ihtiyacında olduğum yöntem! ‘’ diye okuyun!

KOÇ

Aşkın sahip olduğu en güçlü sayfa!

BOĞA

Gören göz uyanıyor, onun ışığına güven!

İKİZLER

İşte şimdi yarının ışığını yakacak olanla buluşuluyor!

YENGEÇ

Sahip olduğun gücü şimdi yaşamın ışığına katma zamanı!

ASLAN

Artık bildiklerini kullanma zamanı!

BAŞAK

Bil ki içinde bulunduğun bu şafak karanlığı seni sırrın olan ışığın doğumuna çağırıyor! İzin ver kuralların yerini ruhunun ışığı alsın!

TERAZİ

Alman gereken alındı, vermen gereken verildi, hesap tamam, şimdi bir sonraki aşamaya geçilmeli! Hatırladıklarının ışığın olarak yaşamında doğmasına izin ver ve peşinden git, yeter!

AKREP

Şimdi yaşamda değişme vakti gelmiş olanın, seninle yeni bir ışık kazanma zamanıdır, o her neyse, seninle, ona ruhunu kat ve o ruhta kendine kendini kat, yeter!

YAY

Sahne senin, şimdi ışık olup kendine yürüyebilirsin!

OĞLAK

Bulduğun en basit cevap, yolun ışığını yakacak düzen olacaktır, bunu bil!

KOVA

Şimdi yaşamın seni çağırdığı yolda yürü ve o yolda yürüyen sen olduğunda, artık o yol da yeni bir ışık olur ve kök salar yaşama! Anla!

BALIK

Sahip olduğun en yüksek güç, ruhun kitabını okuyarak yol alabilmektir, aç ve oku, şimdi, hepsi bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ