Yeni Yıl Burçlara Neler Getirecek

2017 yılının Kasım ayının ortasını geçtik ve yılın son ayı, yani Aralık’a girmemize çok az kaldı. Peki, Aralık ayına girmeden önce 2018 size neler getirecek bilmek ister misiniz?

Koç: Koçlar için 2018 kendini yeniden keşfetme yılı olacak diyebiliriz. Koçlar, yeni yılda eski ve kötü alışkanlıklarından kurtulacak, asıl istediklerinin ne olduğunu daha iyi anlayacak. Yepyeni aktiviteler ve etkinliklere katılacağınız yeni yılda hayata sıfırdan başlayacaksınız.

 

Boğa: Boğalar için 2018 kendi alanını yaratma yılı olacak. Boğalar yeni yılda kendilerine zaman ayıracak, kişisel gelişimleri, özel ihtiyaçları ve duygularıyla ilgilenecekler. Yaptığınız fedakârlıkları bir kenara bırakacaksınız ve kendiniz için yaşayacaksınız.

 

İkizler: İkizler için 2018 açık görüşlü olma yılı olacak. İkizler yeni yılda kendilerini sınırlayan, kısıtlayan ve ilerlemelerini engelleyen her türlü zincirden kurtulacaklar. Çok daha açık görüşlü ve esnek olacağınız için istediklerinizi elde etme konusunda da daha başarılı olacaksınız.

 

Yengeç: Yengeçler için 2018 kendilerini ilk sıraya koyma yılı olacak. Yeni yılda Yengeçler artık kendilerinin önce geldiğini anlayacaklar. Sağlığınıza, mutluluğunuza ve rahatlığınıza çok daha düşkün olacaksınız. Kendinizi ön plana aldığınız herkes ışıldadığınızı fark edecek.

 

Aslan: Aslanlar için 2018 yılı daha gerçekçi bir hayat tarzı benimseme yılı olacak. Toz pembe gözlükleri bir kenara bırakacaksınız ve artık gerçekleri kabul edeceksiniz. Bu da size gerçekleri kontrol etme ve istediğiniz gibi değiştirme fırsatı verecek. Hayatınızı yönetmeye başlayacaksınız.

 

Başak: Başaklar için 2018 yılı daha fazla dinlenme ve rahatlama yılı olacak. Uzun süredir devam eden hayatınızdaki yoğunluk, kaotik ve zorlayıcı şartlar yıl sonuna doğru tükenmiş hissetmenize neden olacağından yeni yılda dinlenmek ve rahatlamak isteyeceksiniz. Bu da size iyi gelecek.

 

Terazi: Teraziler için 2018 yılı daha seçici olma yılı olacak. Yeni yılda artık rastgele hareket etmeyi tamamen bırakacaksınız. Kendinize çizeceğiniz yol haritası ile birlikte konuştuğunuz insanlardan yediğiniz yemeğe kadar her şeye kendiniz karar vereceksiniz.

 

Akrep: Akrepler için 2018 yılı ekonomik koşullarını iyileştirme yılı olacak. Uzun süredir mecbur kaldığınız fazla harcama süreci sizi biraz yıpratmış olabilir. Bu yüzden yeni ekonomik koşullarınızı iyileştirmek için çalışacaksınız. Emeklerinizin karşılığını alacaksınız.

 

Yay: Yaylar için 2018 daha fazla seyahat etme ve genişleme yılı olacak. Yeni yılda kendinize gezmek için para biriktirmeye başlayabilirsiniz. Vaktinizi sürekli gezi planları yaparak ve sık sık alışverişe çıkarak geçirmeniz olası. Genel anlamda hayatınız genişleyecek.

 

Oğlak: Oğlaklar için 2018 maddi ve manevi anlamda daha fazla şeye sahip olma yılı olacak. Yeni yılda yapacağınız çalışmalar ve şansınızın artması ile maddi gelirleriniz artacak. Manevi anlamda da sizi sevgi ve şefkat duygularıyla dolu çok zengin bir zaman bekliyor.

 

Kova: Kovalar için 2018 daha fazla sevgi ve kendini ifade etme yılı olacak. Yeni yılda hem etrafınızdaki insanlara hem de doğaya, evcil hayvanlara ve farklı kavramlara olan sevginiz artacak. Daha çok düşünecek ve üreteceksiniz. Kendinizi de çok iyi ifade edeceksiniz.

 

Balık: Balıklar için 2018 dertleri üzerinden atma yılı olacak. Uzun süredir omzunuza yüklenen yükleri artık atmaya başlayacaksınız. Yeni yılda sırayla üzerinizden atacağınız dertlerin yerini olumlu enerjiler, mutluluk ve başarı olacak. Şans da yeni yılda sizden yana.