Yengeç Burcunda Dolunay

1 Ocak gecesi Yengeç Burcunda 11 derecelik bir Dolunay gerçekleşecek. Peki, Yengeç burcunda Dolunay bizi nasıl etkileyecek?

2018 yılı Yengeç burcunda Dolunay ile başlıyor. Yengeç anne, çocuk, sevgi ve şefkat gibi duyguları temsil ettiğinden yeni yıla oldukça duygusal bir başlangıç yapacağımızı söylemek mümkün. Korkularımız ve endişelerimiz hissedeceğimiz sıcacık Yengeç enerjisi ile yok olacak. Yengeç Burcunda Dolunay ile duygularımız zirve yapacak da diyebiliriz.

Yengeç Burcunda Dolunay ile birlikte duygularımızın uç noktalara ulaşması bize bir yandan çok iyi gelirken bir yandan da biraz daha histerik olmamıza neden olacak, bu konuda dikkatli olmamız gerekiyor. Mantığımızın devre dışı kalacağını unutmamalı ve ani çıkışlar yapmamaya özen göstermeliyiz aksi takdirde sonradan pişman olabiliriz.

Yengeç Burcunda Dolunay’ın etkili olacağı dönemde içimizde asi ve isyankar bir enerjinin ortaya çıktığını hissedebiliriz. Yengeç burcunun sevgi ve şefkat enerjisi ile aşka, aşık olmaya ve romantik duygulara da yaklaşmamız olası. Ayrıca Yengeç Dolunay dönemi çocuk sahibi olmak isteyenler için de çok uygun olacak, bunu unutmamamızda yarar var.

Bu dönemde Yengeç enerjisi sayesinde kendinizi çok daha fazla güvende hissedeceksiniz. Ancak duygusallıktan hoşlanmayan ve duygularını bastırmaya çalışanlar kendilerini rahatsız hissedebilirler, bunu unutmamak gerek. Yengeç enerjisinin arzuları, tutkuları ve hayalleri de harekete geçireceğini aklımızdan çıkartmamalıyız çünkü bu süreçte hedeflerimize yaklaşmak için biraz daha fazla çalışabiliriz.

Yengeç burcunda Dolunay bizi aile, ailevi konular ve maneviyata biraz daha fazla yaklaştıracak. Ayrıca hayata, dünyaya, sosyal ilişkilere ve diğer temel konulara bakış açımız bu süreçte değişebilir. Farklı ihtiyaçlarımızın ortaya çıkması, istediğimiz şeylerin olması için ne gerekirse yapmamız ve sahip olmadıklarımız için üzülmemiz olası. Hırs ile hedefler arasındaki çizgiyi iyi korumakta yarar var.

Önümüzdeki günlerde Yengeç enerjisi ile baş etmeyi başaranlar ve kendilerine karşı açık davrananlar ilerleme kaydedecek ancak duygularını, düşüncelerini bastıranlar için bu bir gerileme dönemi de olabilir. Bu yüzden harekete geçmeden önce daha dikkatli olmalısınız. Kendinize karşı yalan söylememeniz de çok önemli.

Yengeç burcunda Dolunay döneminin kendimizi anlamamız, duygularımız üzerinde kafa yormamız ve mantığımızı devre dışında tutmamız gereken bir süreç olduğunu unutmayın. Bağımsızlık isteğiniz artarken karakteriniz de güçlenecek. Ancak bunun için önce kendinizi Yengeç enerjisine bırakmanız gerekli. Kendinizi iyi hissedeceğiniz şekilde davranın ve kendinize yalan söylemeyin. Yengeç enerjisi sizi koruyup kollayacak.