Vesta Asteroidi Akrep Burcuna Geçiyor

15 Kasım Çarşamba gününü Perşembe’ye bağlayan gece Vesta asteroidi Akrep burcuna geçecek. Peki, Akrep burcuna geçen Vesta hayatımızda neler değiştirecek?

Vesta asteroidinin Akrep burcuna geçmesi ile birlikte hayatımızdaki ana odak noktası bir anda geçmişten gelen gölgeler ve unuttuğumuz eski anılar olacak. Kısacası, Vesta asteroidinin Akrep burcuna geçmesi ile birlikte geçmiş yaşantımız gün yüzüne çıkacak diyebiliriz.

Bu dönemde eski anılarımızın, deneyimlerimizin ve duygularımızın ortaya çıkması ile birlikte daha dalgın olabilir ve zihnimizde yaşamaya başlayabiliriz. Psikolojik sorunlara, eski hatalara, yakınlıklara ve eskiden kalma gizli sırlarımıza takıntılı hale gelebiliriz. Bu noktada dikkatli olmamamız ve işi saplantı boyutuna taşımamamız çok önemli.

Vesta’nın Akrep burcuna geçmesi ile birlikte ayrıca karanlık konular ve tabu olarak sakladığımız sırlar açığa çıkacak diyebiliriz. Uzun süredir konuşmak hatta düşünmek bile istemediğiniz duygularınız ya da düşünceleriniz açığa çıkarken tüm bunları güvendiğiniz insanlarla paylaşmanız daha önemli hale gelecek.

Önümüzdeki günlerde gölgelerle savaşacaksınız. Bu yüzden çok daha güçlü olmalı ve kendinize inanmalısınız. Bilinçaltınızdaki psikolojik sorunlarınız, geçmişe hapsettiğiniz dertleriniz ya da karanlık problemleriniz açığa çıktığında bunları yok edecek gücü bulmak için yapmanız gereken en önemli şey inanmak olacak. Kendinize, hayatınıza ve içgüdülerinize inanmanız çok önemli.

Akrep enerjisi sizi karanlık yerlere götürdüğünde kendi ışığınızı yakamazsanız karanlıkta kalırsınız. Bunu unutmayın. Korkularınızla, endişelerinizle ve geçmişten gelen hayaletlerle yüzleşmenizin zamanı geldi. Bu süreçte sorunlardan kaçmak yerine onlarla yüzleşmeniz ve sorunların üstesinden gelmeniz gerekecek.

Akrep burcuna geçen Vesta asteroidi uzun süredir istediğiniz ama kendinize güvenmediğiniz için saklamaya çalıştığınız isteklerinizi, arzularınızı ve hayallerinizi de yeniden alevlendirecek. Asıl istedikleriniz ortaya çıkarken kendinizle savaşmanız da olası. Ancak savaşın sonunda asıl istedikleriniz kazanacak, unutmayın.

Akrep enerjisi sizi hem geçmiş hem de şimdiki hayatınızla ilgili yargılamaya geliyor. Korkularınızı ve zayıflıklarınızı bir kenara bırakıp sorunlarla yüzleşmenizin zamanı geldi. Ancak bu dönemde bazı şeylerin sizin kontrolünüzde olmadığını da anlayacaksınız. Sınırlarınızın nerede başlayıp bittiğini çok daha iyi öğreneceksiniz.

İkilemlerle ve çelişkilerle dolu bu süreci yara almadan atlatmanızın tek yolu rüzgara savrulmak yerine sorunlarla yüzleşip kendinize inanmak olacak unutmayın. Akrep enerjisi Vesta asteroidinin enerjisi ile birleştiğinde ortaya inkar edemeyeceğiniz ama rahatsız edici bazı duygu ve düşünceler çıkacak. Bundan kaçış yok. Kaçmak yerine yüzleşip rahatlamak en doğrusu olacaktır.

Bu süreçte inkar ettiklerinizi ve kabul etmediklerinizi anlamak zorunda kalacaksınız. Rahatlayın ve bunu bir tür arınma süreci olarak görmeye çalışın. Adım adım ilerlerseniz geçmişten gelen hayaletlerle başa çıkabilirsiniz.