Venüs Yengeç Burcuna Geçiş Yapıyor

31 Temmuz’u 1 Ağustos’a bağlayan gece Venüs Yengeç burcuna geçiş yapacak ve hayatımızı etkisi altına laçka. Peki Yengeç burcuna geçen Venüs bizi nasıl etkileyecek?

Öncelikle Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte hem sosyal hem de romantik ilişkilerimizin hem parasal konuların hem de öz güven ile ilgili konuların etkileneceğini söylemek mümkün.

Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte tüm burçların kişisel ihtiyaçları önem kazanacak ve her birimiz “Gerçekte ihtiyacım olan ne?” ve “Sahip olduklarım ile mutlu muyum?” sorularını sormaya başlayacağız çünkü Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte bu dönemde Yengeç burcunun özellikleri hepimizin özellikleri haline gelecek.

Bu dönemde Yengeç burcunun koruyuculuğu, sevecenliği ve fedakarlığı hepimizi etkisi altına alacak. Sevdiklerimize karşı daha hassas davranmamız olası. Ayrıca sevdiklerimizin güvende olması için elimizden geleni de yapacağız. Önümüzdeki günlerde hem sevdiklerinize hem de etrafınızdaki kişilere karşı duygularınız daha yoğun hale gelebilir.

Bu süreçte bunun yanı sıra ne kadar duygusal hissetseniz de etrafınızdaki kişilere ya da dışarıya bu duyguları belli etmek istemeyebilirsiniz. Her türlü konuyu kişiselleştirebilir, daha alıngan davranmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca önümüzdeki günlerde mantığınızın devreden çıkıp duygularınızın başa geçmesi ile biraz zorlanmanız olası. Bu konuda dikkatli olmanızda ve biraz daha sakin olmaya çalışmanızda yarar olacak, bunu unutmayın.

Bu hafta Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte hem hayatınızı hem de duygularınızı sorgulamaya başlayacaksınız. Aile üyelerinizin iyi hissetmesi için kendi hayatınızdan fedakarlıklar yapmaya başlarken aynı zamanda da içinize kapanacağınızı söylemek mümkün. Bu dönem hepimiz için annelik duygularının da kabarması anlamına geliyor. Yani çok daha koruyucu, fedakar ve sevgi dolu olacağız.

Venüs’ün Yengeç burcuna geçerek duyguları ön plana çıkarttığı bu dönemde hem etrafımızdaki kişilerin bize ihtiyaç duyması hoşumuza gidecek hem de bu süreçte sevdiklerimize çok daha fazla ihtiyaç duyacağız. Bu geçişin etkili olduğu zaman diliminde isteklerimiz ön plana çıkabilir.

Bu süreçte kendinize daha fazla dikkat etmelisiniz. Etrafınızdaki kişileri iyi hissettirmek için kendi hayatınızı feda etmediğinizden emin olun. Geçmişe takılıp kalmak yerine gelecek planları yapın. Depresif olmamaya özen gösterin ve sizi mutlu eden aktivitelerle ilgilenin.

Bu dönemde yeme içme alışkanlıklarınıza dikkat etmenizde de fayda olacaktır. Kendinizi kötü hissettiğinizde daha fazla yerseniz sonrasında pişman olabilirsiniz, unutmayın. Ayrıca güvende hissetmek için acele kararlar almamanızda da yarar olacaktır. Güvendiğiniz kişilerle dertleşin ve önümüzdeki günlerde fazla yıpranmamak için duygularınızın kontrolünü elinize almaya çalışın. Biraz daha sakin olursanız bu sürecin sonunda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.