Venüs – Satürn Üçgeni / Kaos Son Buluyor

Bu hafta Aslan burcundaki Venüs ile Yay burcundaki Satürn arasında 21 derecelik bir üçgen açı oluşacak ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki, Venüs Satürn üçgeni hayatımıza neler getirecek?

Öncelikle Venüs ile Satürn üçgeni ile birlikte bir süredir yaşadığımız kaotik sürecin son bulacağını, çok daha yavaş ama emin adımlarla ilerleyeceğimiz bir zaman dilimine gireceğimizi ifade edebiliriz. Bu sakin ama güçlü döneme girdiğimizde oyunu kurallarına göre oynamaya başlayacağız.

Bu dönemde büyük aşklara şahitlik edebilir, evlilik törenlerine ya da düğünlere katılabilir ve gurur anlarınızı etrafınızdaki kişilerle paylaşmak için kutlamalar düzenleyebilirsiniz. Mutlu organizasyonlar dönemi diye adlandırabileceğimiz önümüzdeki günlerde bağlanmaya, sevmeye ve aşık olmaya da daha yatkın olacaksınız Venüs ile Satürn çok daha utangaç ama aynı zamanda da çekici bir enerjiye sahip olmanızı sağlayacak.

Venüs ile Satürn üçgeninin hayatımızda etkin şekilde rol oynamaya devam ettiği günlerde ayrıca sınırları zorlamak isteyebilir ve normalden fazla çalışmaya başlayabilirsiniz. Yapacağınız fedakârlıkların hayatınızdan çalmadığından emin olmalısınız. Ancak ayın zamanda sınırları zorlarken kendi sınırlarınızı da öğreneceğiniz için bu dönemin kişisel gelişim açısından verimli geçeceğini de söylemek mümkün.

Bu hafta içinde geçmişle ilgili daha fazla düşünebilir ve geleceğinizle ilgili bazı endişelere kapılabilirsiniz. Daha fazla üretmek ve paylaşmak istemeniz de mümkün. Hobilerle ilgilenmek, evde kalıp yemek yapmak ya da sevdiğiniz aktivitelerle ilgilenmek için uygun bir dönem olacak.

Bu günlerde sorumluluklarınızı aksatmamalısınız. Venüs – Satürn üçgeni sizi yavaşlatabilir ama bu yavaşlığın sonunda elde ettiklerinizin çok daha kalıcı olduğunu kendinize sık sık hatırlatmanızda yarar var.

Venüs – Satürn üçgeninin etkilerinden bir diğeri de sosyal ilişkileri sorgulatması olacak. Aile üyelerinizle, arkadaşlarınızla ve iş yerinden tanıdığınız kişilerle ilişkilerinizin derinliğini ya da yapısını sorgulayabilir. Biraz daha şüpheci bir bakış açısına sahip olabilirsiniz. Yine de kesin karar vermeden ya da emin olmadan harekete geçmemelisiniz.

Bu dönemi kendi lehinizde kullanmak istiyorsanız, biraz daha sabırlı olun. Yavaş atılan adımların çok daha sağlam olduğunu unutmayın. Önümüzdeki günlerde etkili olacak Başak burcu Yeni Ay’ına kadar etkisini sürdürecek olan bu sakin günlerin tadını çıkartın çünkü kaos sadece kısa bir süreliğine son buluyor ve kısa süre sonra bu keyifli, sakin günleri özlüyor olabilirsiniz. Hayatı akışına bırakın ve rahatlayın.