Venüs – Plüton Üçgeni

Bu hafta sonunda Boğa burcundaki Venüs ile Oğlak burcunda geri hareket eden Plüton arasında 18 derecelik bir üçgen oluşacak ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki Venüs – Plüton üçgeni bizi nasıl etkileyecek?

Boğa burcundaki Venüs ile Oğlak burcunda geri hareket eden Plüton arasında oluşacak üçgen açının öncelikle sosyal ilişkilerimizi ve geleceğimizi etkileyeceğini söyleyebiliriz. Önümüzdeki günlerde Venüs Plüton üçgeninin gezegensel enerjisi nedeniyle isteklerimiz, sevdiğimiz şeyler ve bizi mutlu eden başka her kim ya da ne varsa gündemimizde olacak.

Bu dönemde her anlamda istediğimiz şeyleri elde etmek için biraz daha fazla çaba harcamaya başlayacağız. Bu noktada Oğlak burcundaki Plüton’un enerjisinin bizi büyük ölçüde destekleyeceğini ve tökezlediğimiz noktada bizi ayağa kaldıracağını söylemek mümkün. Ancak Plüton Oğlak burcunda geri hareket ettiği için sınırlarımızı çizmekte ve atacağımız adımlar konusunda ileri gitmek konusunda bazı sorunlar yaşayabiliriz. Bu hafta sınırları zorlamak ve kurallar yokmuş gibi davranmak istememiz olası.

Venüs Plüton üçgeninin etkilerinden bir diğeri de isteklerimiz için çok fazla çaba harcamamızın gerekmeyecek olması. Bu anlamda bu dönemde çok şanslı olacağımızı söyleyebiliriz. Bu hafta isteklerinizi net bir şekilde düşünür ve kendinize inanırsanız işlerin kendiliğinden hallolduğunu, önünüze hayallerinizi gerçekleştirecek fırsatlar çıktığını ve bir anda istediklerinizi elde ettiğinizi fark edeceksiniz. Plüton ve Venüs gezegenlerinin enerjisi birleştiğinde hayallerimizi gerçekleştirmek için tek yapmamız gereken istemek olacak.

Bu dönemde ayrıca ortaklık ilişkileri konusunda da oldukça olumlu gelişmeler bizi bekliyor. Bu hafta hem iş hem aşk hem de aile ilişkilerindeki pürüzler yok olacak ve pürüzlerin yok olması ile birlikte güçlü bağlar kurulacak. Venüs bu dönemde Boğa burcunda olacağı için gelirlerin artması ve yatırım konularında da uzun süredir hiç olmadığımız kadar şanslı olacağımızı hatırlatmakta fayda var.

Venüs Plüton üçgeninin etkisiyle bu hafta güven kavramı da hepimiz için bir kat daha önemli hale gelecek. Bu yüzden bu dönemde bildiklerimize göre hareket etmeli ve bizi güvende hissettiren kişilerle daha fazla vakit geçirmeliyiz. İnsan ilişkilerinin temelinde güven yattığını unutmayın ve birine güvenmeden önce iyi düşünün.

Bu hafta aile değerlerinin önemini daha fazla anlayacağımız için aile kavramının da hepimiz için biraz daha fazla öne çıkması olası. Ayrıca sevdiklerimizle daha fazla vakit geçireceğimiz için de kendimizi güçlenmiş, yenilenmiş hissedeceğimizi söylemek mümkün. Bu dönemde duygularınızı bastırmayın ve içinizden geldiği gibi davranın. Hayallerinizin gerçekleşeceği ve her anlamda şanslı olacağını günler sizi bekliyor.