Venüs – Plüton Karşılaşması

16 Ağustos Çarşamba gününü Perşembe’ye bağlayan gece Yengeç burcundaki Venüs ile Oğlak burcunda geri hareket eden Plüton arasında 17 derecelik bir karşılaşma gerçekleşecek. Peki, aynı zamanda bir savaşı başlatan Venüs Plüton karşılaşması bizi nasıl etkileyecek?

Venüs ile Plüton arasında başlayacak gezegensel savaşın daha çok kendimize olan bakış açımızı ve dış dünya ile ilişkimizi etkileyeceğini söylemek mümkün. Bu karşılaşma ya da zıtlaşma etrafımızla olan ilişkilerimizi tamamen değiştirecek.

Bu dönemde aile üyeleri arasındaki tartışmaların, iş yerindeki rekabetlerin ve çiftler arasındaki sorunların artması olası. Bu tür durumlarla başa çıkmak için çok daha sakin olmanız gerektiğini unutmamalı ve bu tür küçük sorunların ikili ilişkileri güçlendirdiğini aklınızdan çıkartmamalısınız.

Venüs – Plüton karşılaşmasının etkilerinden bir diğeri de uzun süredir beklenen sonuçların ortaya çıkması olacak. Artık beklediğiniz haberleri alacaksınız, sonuçlanmasını istediğiniz resmi konular sonuçlanacak, geciken ödemeler varsa elinize ulaşacak. Sabrınızın sonu selamet olacak da denilebilir.

Bu hafta içinde gerçekleşecek olan Venüs – Plüton karşılaşmasının aynı zamanda Yengeç ve Oğlak burçları arasında gerçekleşeceğini de unutmamak gerekli. Yengeç burcunun enerjisi ile aşk, sevgi, para, özgüven gibi konularda kendimizi güvende hissetmeye çok daha fazla ihtiyaç duyacağız. Ayrıca bu tür alanlarda içimizde aniden değişen duygular bir dönüşüm sürecinin de habercisi olacak.

Venüs – Plüton karşılaşmasının etkili olacağı önümüzdeki günlerde en çok ihtiyacınız olan şeyler sık sık aklınıza gelecek. Bu bir can yoldaşı, en yakın arkadaşınız, işiniz hatta evcil hayvanınız olabilir. Özlem ve hasret duygularının da öne çıkması olası. Hedefleriniz ve gelecek planlarınıza odaklanırken karmaşık duygularınızı da işin içine dahil edeceksiniz. Fazla aklınızı karıştırmamaya dikkat etmelisiniz.

Bu dönemde etrafınızdaki kişilere karşı alıngan olmanız mümkün bu yüzden fazla tepki vermemeye ya da tepkilerinizde aşırıya kaçmamaya dikkat etmeniz gerekli. Her türlü durumu daha yoğun hissedeceğiniz için bazı olaylar olduğundan daha kötü ya da iyi görünebilir, karar almadan önce biraz beklemeyi unutmayın. Ayrıca yaşadığınız sorunları etrafınızdaki kişilere aktarmamaya da özen göstermelisiniz.

Venüs ile Plüton arasında başlayacak ve önümüzdeki günlerde etkisini gösterecek olan savaş her türlü konuyu kişiselleştirmemize neden olacak. Bu zıtlaşma Oğlak burcunun etkisiyle size başarıyı getirebilir ama tabi ki bunun için öncelikle duygularınızı kontrol etmeyi ve kendi çıkarlarınız doğrultusunda hareket etmeyi öğrenmelisiniz. Dönüşüm süreçlerinin olumsuz olaylarla başladığınız ama her şeyin giderek iyiye doğru gideceğini aklınızdan çıkartmayın.

Yengeç ve Oğlak burçlarının enerjisiyle desteklenecek olan Venüs – Plüton zıtlaşmasının etkili olacağı bu süreci yönetip yönetememek sadece sizin elinizde. Kontrolü elinize alın ve alınganlık yapmayı bırakın.