Venüs Balık Burcunda İleri Harekete Başlıyor

Pazar günü Venüs’ün Balık burcunda ileri harekete başlaması ile birlikte sosyal ilişkilerimiz, ekonomik durumumuz ve kendimize olan güvenimiz ile ilgili konularda devrim niteliğinde büyük bir değişiklik meydana gelecek. Venüs bize gerçekte neyin daha değerli olup neyin olmadığını net bir biçimde gösterecek.

 

Venüs’e bu ileri hareketinde eşlik edecek eden Balık burcu ise bu dönemde geçmişten gelen yaralarımızı ve hatalarımızı kabullenmemize yardımcı olacak. Kendimizi ve bizi kıran kişileri af etme erdemini gösterebileceğimiz için ilerlemeye başlıyoruz da diyebiliriz. Artık kendimiz de dahil hiç kimsenin mükemmel olmadığını fark edeceğiz. Bu farkındalık hayatımızda bir dönüm noktası niteliğinde olacak ve bizi ilerlemekten alı koyan tüm engeller bir anda ortadan kaybolacak.

 

Venüs’ün Balık burcunda ileri hareket etmeye başlaması ile birlikte her ne kadar bizi ilerlemekten alı koyan duygusal bağlar ortadan kalkıp ilerlemeye başlasak da kendimizi olduğumuz yerde sayıyor gibi hissetmemiz olası. Venüs’ün ileri hareketi Balık burcunun etkisinde olduğu için hiçbir şekilde gelişme kaydedemiyor olduğumuzu düşüneceğiz. Bu dönemde vazgeçmemek çok önemli. Hayatınızda bir dönüm noktasına geldiniz, bunu unutmayın ve ne hissederseniz hissedin çabalamaya devam edin. Eninde sonunda doğru yolda olduğunu anlayacaksınız.

Venüs’ün bu dönemde yeni gerçeklerimizi ve yeni önceliklerimizi göstermesi ile birlikte hayattaki amaçlarımız ile hedeflerimiz de yavaş yavaş değişmeye başlayacak. Artık geçmişin sorunları tamamen tarihe karışıyor ve geleceğe odaklanıyorsunuz. Bu noktada geçmişin problemlerine veda etmek sandığınızdan daha zor olabilir. Geçmişteki zorluklara ya da bitirmeniz gereken son işe veda etmeyi başardığınız anda yeni bir yolun ilk adımını da atmış olacaksınız.

 

Balık burcunda ileri harekete başlayan Venüs bizi geçmişten alıp geleceğe yönlendirdiğinde bunu kabullenmekte zorlanacaksınız bu yüzden kendinizi kötü hissetmeniz de olası. Geçmişin getirdiği zincirler ve sınırlar ay sonuna kadar sizi sıkmaya devam edebilir. Ay sonuna kadar ilerlediğinizi de anlayamayabilirsiniz. Ancak çok kısa süre sonra üzerinizden büyük bir yük kalkacak ve endişe etmeniz gerekenler büyük ölçüde azalacak. Bu değişim dönemini en iyi şekilde atlatıp yeni bir sayfa açmanın anahtarı sabırlı olmakta yatıyor, unutmayın.