Venüs Aslan Burcuna Geçiş Yapıyor

26 Ağustos’u 27’sine bağlayan gece Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki, kısa süreli ama yoğun etkili olacak olan bu geçiş hayatımıza neler getirecek?

Venüs’ün Aslan burcuna geçişi ile birlikte sosyal ilişkiler, finansal konular, özgüven meseleleri hayatımızın merkez noktasına gelecek. Gurur hepimiz için öncelik haline gelirken aynı zamanda da dikkat çekme arzusu gündem maddelerimizden biri olacak.

Venüs’ün Aslan burcuna geçerek kısa süreliğine ama yoğun bir şekilde bizi etkilemeye başlaması ile birlikte önceliklerimiz hakkında daha fazla düşünmeye başlayacağız. Kendimizi güzel hissediyor muyuz? Fiziksel değişikliklere ihtiyacımız var mı? Mutlu muyuz? Hayatımızdaki kişi bizi özel hissettiriyor mu? Ya da aşk arayışı içerisinde miyiz? gibi kişisel sorular sürekli zihnimizde yankılanmaya başlayabilir.

Bu süreçte bizi mutlu eden ve gülümseten her şeyin aynı zamanda da kendimize olan saygımızı ve güvenimizi de arttıracağından emin olabilirsiniz. Belki de artık bugüne kadar yaptığınız fedakarlıklar, hem kendiniz hem de etrafınızdaki kişiler için harcadığınız emekler ve daha pek çok şey için kendinizi ödüllendirmenin zamanı geldi. Kendinizle ilgilenmeniz için vakit ayırmalı ve kendi içinize dönmelisiniz.

Venüs’ün Aslan burcuna geçerek yaymaya başlayacağı gezegensel enerji aslında oldukça kısa sürecek ve etkisi de somut değil soyut sonuçlar doğuracak. Bu enerjiyi açıklamak gerekirse bu enerji sayesinde bireysel olarak bizi neşelendiren şeylere, kendi finansal durumumuza ve özgüvenimize odaklanacağımızı söylemek mümkün. Artık etrafımızdaki kişiler için değil kendimiz için en iyisini seçmek isteyeceğiz. Alçakgönüllü olmak ya da kendi kaotik gündelik hayatlarımızda silinip gitmek için uygun bir zaman değil. Venüs bizi cesur olmaya ve bir adım öne çıkıp sesimizi duyurmaya çağırıyor.

Venüs’ün Aslan burcuna geçerek burçlara yaptığı çağrıyı duymak hepimiz için çok önemli olacak, bunu unutmamalısınız. Eğer yaptıklarınızdan gurur duymuyor ya da neşelenmek için gereken enerjiyi bulamıyorsanız, Venüs size eksik olanı sağlayacak. Önümüzdeki günlerde kendinizle gurur duymaya başlayacaksınız, ayrıca neşelenmek için size iyi gelen şeylere odaklanmak isteyeceksiniz.

Etrafınızdaki kişilerin hislerini ya da isteklerini bir kenara bırakmalı ve kendi içinizdekilerle ilgilenmeye başlamalısınız. Bu hafta kendinizi daha az minnettar ya da fedakar hissederseniz buna hiç şaşırmayın, zorlukların ve engellerin ardından kendinize ayıracağınız zamandan dolayı kendinizi suçlu hissetmenize de gerek yok. Ayrıca eğer siz kendinizi takdir etmezseniz başkaları sizi hiç takdir etmez, bunu unutmayın.

Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi ile dikkat çekmek, bir adım öne çıkmak ve sesinizi duyurmak için gereken fırsatı elde edeceksiniz. Bu fırsatı kaçırmayın ve kendiniz için ne kadar gerekiyorsa o kadar vakit harcamaya başlayın. Bu süreçte içinizdeki enerjinin güçlenmeye başlaması ile birlikte etrafınızdaki kişilerle olan ilişkileriniz de gelişecek, sık sık insanların size iltifat ettiğini duyabilirsiniz. Artık güçlü olmanın ve bu gücü istediğiniz şekilde yönlendirmeye başlamanın zamanı geldi, unutmayın.