Terazi Döneminin Başlangıcı – Sonbahar Ekinoksu

23 Eylül sabah saatlerinde Güneş’in Terazi burcuna geçmesi ile birlikte Terazi dönemi başlayacak ve yoğun Terazi enerjisi hayatımızı etkisi altına alacak.

Terazi Döneminin başlaması ile birlikte aynı zamanda da sonbahar ekinoksu da yaşanacak. Sararan yapraklar, serinleyen hava ve yoğun Terazi enerjisi hayatımıza dahil olacak. Hem sonbahar ekinoksu hem de Terazi döneminin birlikte hayatımıza yoğun bir eşitlik getireceğini söyleyebiliriz. Gece ve gündüz saatleri eşitlenirken hayatımızda öne çıkan her şey bir adım geri çekilerek müthiş bir uyuma yer açacak.

Kaotik ve yorucu geçen Başak döneminin ardından sonbaharın rahatlatıcı havası ile birlikte Terazi enerjisini hissetmeye başladığımızda gevşeyecek ve kendimizi dengelenme sürecine bırakacağız. Bu dengelenme sürecinin oldukça keyifli ve olumlu enerjilerle dolu olacağını da söylemek mümkün.

Adaletsizlik nedeniyle canı sıkılanlar, mahkemede işi olanlar, resmi evraklar ya da devlet kurumları ile ilgilenmesi gerekenlerin işleri büyük oranda kolaylaşacak. Aynı zamanda sonbahar ekinoksu ile birlikte yılın son aylarına da geçmiş bulunacağız. 2017 yılının ilk yarısında elde ettiğiniz sonuçları yani ekinlerinizi toplama zamanı da geldi.

Terazi döneminde kendinizi adamak istediğiniz kişi ve konularla ilgili fikirlerinizin değişmesi, sizi zorlayan ve rahatsız eden durumları hayatınızdan çıkartmak istemeniz ya da özgürlüğünüzü kısıtlayan engelleri yolunuzdan çekmek istemeniz olası. Dengesizliklerin uyum enerjisi ile karşılaşacağı bu süreç hepimiz için çok sakinleştirici olacak.

İçimizdeki öfke, kin, nefret duygularından kurtulacak ve çok daha affedici olacağız. Başak dönemi bittiği için artık mükemmeliyetçi olmak zorunda da hissetmeyeceğiz. Olayları abartmayı bırakacak ve kendimizi küçümsemeyeceğiz. İlahi adaletin de bu süreçte çok daha fazla tecelli edeceğine şahit olacaksınız. Artık elde etmek istediğiniz sonuçlar kendiliğinden karşınıza çıkacak.

Terazi dönemi ve sonbahar ekinoksuna geçiş ile birlikte ayrıca bugüne kadar içinizde eksikliğini hissettiğiniz şeyleri telafi edecek, gönlünü almak istediğiniz kişilerle aranızdaki sorunları çözecek ve geleceğe çok daha umutla bakmaya başlayacaksınız. Ayrıca iyi ve kötü taraflarınız arasında da eşitlenme olacağından bu dönemde ne fazla fedakarlık yapacak ne de kimseyi ezeceksiniz. Sosyalleşme ve iletişim konularında olumlu gelişmeler olması olası.

Bu dönemde maksimum kapasite çalışmak, potansiyelinizi ortaya koymak ve verimli projeler üretmek için çok uygun olacak. İçinizde çok güçlü bir motivasyon hissedebilir ve bunu etrafınızdaki kişilere de aktarabilirsiniz. Terazi enerjisi karşınıza çıkacak tüm güçlüklerin dengeli bir biçimde dağılmasını ve sorunların kolaylıkla aşılmasını sağlayacak. Bu yüzden bu dönemin en büyük özelliği etrafınızdaki kişilerin yüzünde göreceğiniz sıcacık bir gülümseme olacak.

Terazi dönemi sonbahar ekinoksu ile birlikte kalplerimizi yumuşatmaya ve gerilen sinirlerimizi gevşetmeye geliyor. Takım çalışmalarından, aile organizasyonlarından ve arkadaş görüşmelerinden büyü zevk alacak, içinizdeki tüm dengesizlikleri dengeleyerek uzun süredir hiç olmadığınız kadar mutlu olacaksınız.