Numeroloji Nedir?

Kaderiniz sayılarda gizli desek ne dersiniz? Numeroloji ile kader sayınızı bulabilir; kendinize ya da yakınlarınıza dair analiz çıkarabilirsiniz. Üstelik sandığınız gibi zor da değil kader sayısı hakkında bilgi edinmek.ddee

Numeroloji İle Kader Sayısı Nasıl Bulunur?

Numeroloji ile kader sayısı bulma işlemi için isminiz ve soyisminizin harflerine denk gelen rakamları toplamanız gerekiyor. 11 ya da 22 dışında iki basamaklı bir sayı çıkması halinde iki basamağı kendi aralarında toplayarak tek basamağa indirgemek gerekiyor. Harflerin denk geldiği rakamlara aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.

sdsfdg

Örnek olarak: AYŞE YILMAZ ismindeki kişinin numeroloji ile kader sayısını bulalım.

1+7+1+5+7+9+3+4+1+8 = 46

46 sayısını tek basamağa indireceğiz. 4+6=10

11 ve 22 dışındaki tüm iki basamaklı sayılar tek basamak kalana kadar devam ediyoruz.

1+0 = 1

Ayşe Yılmaz ismi için numerolojik kader sayısı 1’dir.

Kader Sayısı Açıklamaları:

  1. Özgürlük, özgünlük ve narsizm en belirgin özellikleri arasındadır. İş ve kariyere hayatına düşkünlüğü sebebiyle hayatın diğer güzelliklerinden mahrum kalma eğilimi vardır. Doğuştan liderdir. Hayatındaki öncelikleri belirlemeli ve dengeli bir dağılım yapmalı aksi halde her zaman ihmal ettiği bir şeyler olacaktır.
  2. Detaylarda dünyayı ve kendini arama eğilimine sahiptir. Detaylar ile uğraşırken gözünün önündekileri kaçırmak onun bir nevi sınavıdır. Sevgi dolu, barışçıl ve sanatsal kimliği ile dikkat çeker. Sezgileri kuvvetlidir.
  3. Girişken, sosyal, sanatsal bakış açısına sahip, yaşamı seven ve hakkını vererek yaşayan bir karakterdir. Çabuk karar verip, anlık uygulamaya geçtiği için detaylara inmekte zorlanır ve çoğu zaman yüzeysel kalabilir. Biraz daha dikkatli olmaya ihtiyacı olacaktır.
  4. Güven veren bir yapıya sahiptir. Sevdikleri ve etrafındakileri de her türlü duruma karşı koruma çabası içerisindedir. Çalışkan ve candandır. Korumacı ve sahiplenicidir.
  5. Cesur, girişken, atik ve etkileyici bir yapısı vardır. Etrafındakileri sözleri ile kolayca ikna eder. Hızlı karar verir ve genellikle kararlarını uygulamakta zorlanmaz. Sıkıntıya gelemeyen yapısı sebebi ile çabuk vazgeçme özelliğine sahiptir.
  6. Aidiyet duygusu yüksek, korumacı özellikleri ile dikkat çeker. Güvenilir ve sadıktır. Fedakarlığı ile her daim ön plana çıkar. Çoğu zaman pesimisttir ve bu hallerinden sıyrılması gerekir.
  7. Zeki, analitik, eleştirel, detaycıdır. Duygusal geçişleri yoğun yaşaması sebebi ile pek çok kişi tarafından dengesiz olarak nitelendirilebilir. Yalnızlık korkusuna sahiptir. Bu ruh halinden arınması halinde etrafına mutluluk saçacak kadar da coşkuludur.
  8. Ekonomi alanına ilgilidir. Mantığı ile hareket etmekten hoşlanır. Duygularından arınmış gibi gözükse de iç dünyasında bastırdığı bir duygusallık mevcuttur.
  9. Duygusal, hassas ve sanata meyillidir. Dünya görüşü olan ve sosyal sorumluluk projelerinde aktif rol oynayan yapısı ile iyi insan temsili için çoğunlukla başarılı bir örnektir.
  10. Sezgileri kuvvetli, öngörülü, keşif kabiliyeti olan kişilerdir. Fazla duygusal ve hassas olması yaşam kalitesini etkilese de sanat algısını kuvvetlendirdiği de bir gerçektir.
  11. 22. Planlı oluşu ve daima hayata geçirmek istediği projeleri ile dikkat çeker. Çoğunlukla başarılı bir girişimcidir. Vizyonu geniş ve idealist bir yapıya sahiptir.