Merkür’ün Yay Burcuna Geçtiği Dönemde Neler Yapmalısınız?

Merkür 12 Kasım’da Yay burcuna geçiyor.

Merkür detaylar gezegenidir ve Yay da felsefe burcu. Bu yüzden bu dönemde her türlü konuda detayların artmasını ve bizi uğraştıracak ince işlerin ortaya çıkmasını bekliyoruz. Merkür bir süre Yay burcunda kalacak. Bu da etrafımızdakilerin gerçekleştiremeyecekleri sözler vereceği ve olayları abartarak anlatacakları bir dönemin habercisi.

Merkür’ün Yay Burcuna geçtiği dönemde neler yapmalısınız?14-11-16

Bu dönemde her konuda biraz akılcı davranmak işinize yarayabilir, duyduğunuz her şeye de inanmamalısınız çünkü bazı gerçeklerin şişirilmiş versiyonları kulağınıza gelebilir. 23 Kasım’a kadar dikkatli olun. Ama 23 Kasım’da Merkür Satürn ile aynı sıraya gelecek ve işler değişecek.

23 Kasım’a kadar planlarınıza odaklanmanızda fayda var çünkü bu dönem yeni başlangıçlar için oldukça uygun olacak. Merkür’ün Yay burcunda olduğu dönemde sıkılıp bunalabilirsiniz bu durum her ne kadar canınızı sıksa da aslında bunun yeni fırsatlar aramak için çok verimli olacağını unutmayın. Bu dönemde ilham kaynağınız hiç eksik olmayacak ve hayal gücünüz genişleyecek.

Merkür gezegeni bu dönemde hayatınızı olumlu yönde geliştirmeniz için size yardımcı olacak. Eğer uzun süredir gerçekleştirmek istediğiniz planlar varsa bu dönemde onları hayata geçirmek için adımlar atmaya başlayın. Büyük düşünün ve inançlı olun. 18 Kasım’da Merkür, Neptün ile kare açı oluşturarak her konuda dileklerinizin gerçekleşmesini sağlayacak. Bu tarihi bir yere not alın ve 18 Kasım’da şansınız döndüğünde şaşırmayın. Hayat, 18 Kasım’da size ne istediğinizi sorduğunda ona doğru cevapları vermelisiniz.

Bu dönemde ayrıca Güneş Pallas gök taşı ile kare açı yaparak yeni stratejilerin hayata geçirilmesine şans tanıyacak. Yeni yaklaşımlar sayesinde hayatınızdaki engelleri kolaylıkla aşabilir ve yolunuza devam edebilirsiniz. 12 Kasım’a kadar etkili olan negatif enerjiler artık yerini pozitif enerjilere bırakıyor bu da rahat bir nefes alabileceğiniz anlamına geliyor. Takılıp kaldığınız sorunlar, aklınızı kurcalayıp duran problemler ya da önünüzdeki engeller yok oluyor.  Yeni bir sayfa açın ve hayatınıza kaldığı yerden devam edin.

 

Bu dönemde Merkür’ün Yay Burcuna geçmesiyle tek probleminiz organize olmak olacak. Bu dönemin en çelişkili yanlarından birini bu noktada yaşayacaksınız çünkü bir yandan hayatınızda yepyeni ilham kaynakları ortaya çıkarken ve planlarınızı hayata geçirmeye çabalarken düzensiz adımlar atarak oradan oraya savrulabilirsiniz. Bu dönemde tek yapmanız gereken arkanıza yaslanıp hayatın size sunduklarını kabullenmek ve planlarınız için düzenli bir yol izlemek olacak, unutmayın.