Merkür’ün Geri Hareketi Bitiyor ve İşler Yoluna Giriyor

Pazar sabahına müjdeli bir haber ile başlıyoruz. Kaos ve karmaşaya neden olan Merkür’ün geri hareketi Pazar sabahı 09.00’da etkisini kaybetmeye başlayacak ve Başak burcundaki Merkür hafta içinde 11 derecelik açı ile ileri hareketine devam edecek.

Merkür’ün geri hareketinin son bulmasıyla birlikte daha önce bahsettiğimiz her türlü kaos ve karmaşa son bulacak. Özellikle de yanlış anlaşılmalar, gecikmeler ve stresli anlardan kurtulacağız. Ertelenen yolculuklar, iş anlaşmaları, geciken ödemeler ve geçmişten gelen sorunlar peşimizi bırakacak.

Merkür’ün geri hareketinin etkilerinin son bulmasıyla birlikte işlerine yoluna gireceğini ifade ettik. Bu dönemde uzun süredir beklediğiniz o derin nefesi alacaksınız. Duygularınızı akışına bırakmanızın zamanı geldi. Artık içinizden geldiği gibi davranabilir ve hedeflerinize odaklanabilirsiniz.

Merkür’ün Başak burcunda başlayacağı ileri hareketin koşulsuz sevgi, sınırların kalkması ve anaçlık gibi kavramları ifade ettiğini söylemek mümkün. Pazar günü içinize dolan mutluluk hafta içinde de etkisini göstermeye devam edecek. Kendinizi çok daha dinç ve enerjik hissedebilirsiniz. Bu da sevdiklerinize hissettiklerinizi daha samimi bir şekilde göstermenizi sağlayacak. Artık kendinizi kısıtlanmış hissetmeyeceksiniz. Herkesin mutlu olması için uğraşacaksınız.

Önümüzdeki günlerde içinizdeki kaybetme korkusu gibi duygular da yok olacak ve yerini hiçbir şeyin kalıcı olmadığı düşüncesine bırakacak. Artık hiçbir şeyin kalıcı olmadığını ve sadece sevgi ile maneviyatın her şeye iyi geldiğini anlayacaksınız. Çocukları olan burçların bu süreçte çocuklarıyla daha fazla vakit geçireceğini ve çocukları olmayan burçların ise çocuk sahibi olma konularını daha sık düşüneceklerini söylemek mümkün.

Bu hafta sevdiklerinize daha çok ihtiyaç duyduğunuzu hissedebilirsiniz, sevdiğiniz ve kendinizi yanında rahat hissettiğiniz kişiler güvensizlik gibi olumsuz duygularınızın da yok olmasını sağlayacak. Karşılaştığınız hiçbir sorunun korktuğunuz kadar kötü olmadığını göreceksiniz. Farkındalığınız artacak. Sevdiğiniz insanlara kucak açarsanız bu dönemde daha mutlu olacağınızı unutmayın.

Merkür’ün geri hareketinin etkilerinin kaybolması hayatımızda neredeyse her türlü konuda rahatlama sağlayacak, bunu aklınızdan çıkartmayın. Finansal sorunlar çözülecek. Yeni gelir kapıları açılacak. Mantık yavaşça geri plana geçerken pozitif duygular her yanımızı saracak. Eski korkulardan ve kötümser duygulardan arınmanın verdiği rahatlığı iliklerinize kadar hissedeceksiniz.

Bu dönemde ayrıca hayatınızda yeni başlangıçlar olması, güzel sürprizlerle karşılaşmanız ya da kendinizi beklenmedik ama olumlu durumların içinde bulmanız mümkün. Geriye baktığınızda yanlış ile doğrunun aslında sandığınızdan daha farklı olduğunu göreceksiniz. Çözüm aramanıza gerek kalmayacak çünkü çözümler kendiliğinden ortaya çıkacak. Merkür gerilemesinin bitişini kutlayın ve bu hafta keyfinize bakın.