Merkür – Kuzey Düğüm Üçgeni

Merkür Kuzey Düğüm üçgeninin öncelikle hayatımıza ekstra bir azim ve şevk enerjisi getireceğini söylemek mümkün. Son zamanlarda düşük motivasyonla ilerleyen hayatımıza sonunda çalışma aşkı geliyor. Artık ilerleme için yeniden harekete geçiyoruz ve işin ilginç yanı bu dönemde bu durum için ekstra çaba harcamamız gerekemeyecek. İşlerimizin kendiliğinden hallolacağı, sorunların çözüleceği verimli bir zaman dilimine girmiş bulunmaktayız.

 

Bu dönemde “doğal akış” hayatımızın anahtar kelimesi olacak. Yapacağımızın planların kusursuz bir şekilde işleyeceğini, iletişimlerimizin oldukça olumlu geçeceğini ve üretim anlamında çok motive bir şekilde ilerleme kaydedeceğimizi belirtmekte yarar var. Bu hafta işlerimizde, yolculuk planlarımızda ya da herhangi farklı bir konuda oluşacak ertelemeler bile sadece bize zaman kazandırmak için oluşacak. Yorulduğunuzda ya da bıkkın hissettiğinizde etrafınızdaki kişiler ya da iş arkadaşlarınızla olan eski konuşmalarınızı düşünmeniz yeterli. Bu sayede kısa süre içinde her şey yeniden rayına oturacak.

 

Merkür – Kuzey Düğüm üçgeninde baskın burç Boğa olduğu için kendimizi aynı zamanda güçlü ve enerjik de hissedeceğiz. Taşların yerli yerine oturacağı bu dönem çalışmaların tamamlanması, yarım kalan işlerin bitirilmesi ya da zaman bulunamayan konularda ilerleme kaydedilmesi için çok uygun olacak. Bu dönemde birini ikna etmek için çaba harcamanıza gerek kalmayacağını ve zihninizdeki olumsuz düşünceleri atıp olumlu düşüncelerle hareket etmek için de hiç zorlanmayacağınızı unutmayın. Bu verimli dönemi en iyi şekilde değerlendirmek sizin elinizde.

Merkür – Kuzey Düğüm üçgeninin aynı zamanda tekrarlayan bir gezegensel karşılaşma olduğunu da belirtmek mümkün. Bu karşılaşma Nisan ayının başında yine benzer bir şekilde gerçekleşmiş ve tüm problemleri silip süpürmüştü. İşlerin sonraki iki hafta içinde kontrolden çıkmasının ardından Merkür Kuzey Düğüm üçgeninin tekrar imdadımıza yetiştiğini söyleyebiliriz. Ancak bu gezegensel karşılaşma yeniden tekrar etmeyecek bu yüzden bu zaman dilimini elinizden gelen en iyi şekilde değerlendirip hayatınızdaki sorunları çözmeye, özellikle de yarım kalan işlerinizi tamamlamaya çalışmalısınız. Hayatınızdaki detaylarla ilgilenmek ve belki de kısa vadede en verimli döneminizi geçirmek için bu son şansınız olabilir, unutmayın.