Merkür – Jüpiter Karşılaşması

Bu hafta sonunda Akrep burcundaki Merkür ile Jüpiter arasında 1 derecelik bir karşılaşma yaşanacak. Peki, Merkür – Jüpiter karşılaşması hayatımızı nasıl etkileyecek?

Öncelikle Merkür ile Jüpiter arasında oluşacak bu karşılaşmanın öneminin çok yakın bir mesafeden karşılaşmaları olacağını söyleyebiliriz. Merkür ile Jüpiter gezegenleri bu kadar yakın bir mesafeden karşı karşıya geldikleri için ikisinin de enerjisi birbirine karışacak, hayatımıza olan etkisi yoğunlaşacak.

Merkür – Jüpiter karşılaşması ile Pandora’nın kutusu açılacak diyebiliriz. Herkesin sırları ortaya dökülüyor. Ayrıca korkutucu derecede kişiye özel gerçeklerin ortaya çıkması ile hem şaşırabiliriz hem de ne yapacağımızı şaşırabiliriz. Bu hafta sonunda ortaya dökülen sırların ardından olacak olaylar görmezden gelemeyeceğimiz bir seviyede olacak.

Bu dönemde Jüpiter’in enerjisi ile inançlarımızın ve iç güdülerimizin de sınanacağını söylemek mümkün. Yaşayacağımız deneyimler inançlarımızı güçlendirirken içgüdülerimiz sayesinde ya olayları olumlu ya da olumsuz şekilde geçireceğiz. İç güdülerimizi kullanmak için elimizdeki bu fırsatı doğru şekilde kullanabilirsek altıncı hissimizin de güçleneceğini ifade etmek mümkün.

Önümüzdeki günlerde kesinlikle Merkür ile Jüpiter’in gezegensel enerjileri sayesinde vereceğimiz mücadeleler bize doğru yolda ilerleyip ilerlemediğimizi gösterecek. Yanlış yoldaysanız da merak etmenize gerek yok çünkü doğru yola ulaşmak için gerekli stratejiyi belirleme fırsatınız da olacak. Bu karşılaşma bize içimizdeki potansiyel enerjiyi kullanmayı daha fazlasını başarmayı öyle ya da böyle bir şekilde öğretecek.

Bu hafta sonundan itibaren önümüzdeki hafta içerisinde de yoğun şekilde etkisini gösterecek olan Merkür – Jüpiter karşılaşması romantik ilişkilerimizi biraz daha dalgalı bir sürece sokabilir. Bu açıdan da dikkatli olmamız gerekiyor. Fazla sesimizi yükseltmemeli, kavga ya da tartışmalara girmemeye çalışmalıyız.

Bu dönemde içimizde saklı kalan hikayeleri, anılarımızı ya da hiç dile getiremediğimiz düşünceleri dile getirmek için de içimizde ciddi bir arzu uyanacak. Bu yüzden kendinizi derin sohbetlerin edildiği arkadaş toplantılarında bulmanız mümkün. Detaylara girilen konularla ilgili bomba gerçekler öğreneceksiniz.

Merkür – Jüpiter karşılaşmasının etkin olacağı dönemde baskın burç Akrep olacağından bizim için hatalarla ilgili gerçekler daha önemli olacak. Neyin doğru olduğunu bulmak için yanlışlar üzerinden gitmeyi tercih edeceğiz. Eğer bir konuda kafanız karışırsa bu zaman dilimi boyunca detaylara takılamamalı ve sonuca ulaşmaya çalışmalısınız. Ayrıca hiç kimsenin size duygu sömürüsü yapmamasına da izin vermemelisiniz. Fazla tartışmaya girmez, doğruları söylerseniz bu dönemi sorunsuz atlatabilirsiniz.