Merkür Akrep Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta içinde Merkür, Akrep burcuna geçiş yapacak ve hayatımıza daha fazla Akrep enerjisi sokacak. Peki, Akrep burcuna geçen Merkür bizi nasıl etkileyecek?

Bu hafta içinde Akrep burcuna geçiş yapacak olan Merkür hayatımıza olumlu olarak dürüstlük ve saflık enerjisi sokacak diyebiliriz. Ancak olumsuz olarak ise huzursuzluk ve bir türlü rahat edememe hali ile karşı karşıya kalacağız.

Merkür’ün Akrep burcuna geçmesi ile birlikte iletişim kurduğumuz herkese karşı daha dürüst olacak ve net davranacağız. Bu da hem duygularımızı hem de düşüncelerimizi rahatça ifade edebileceğimiz anlamına geliyor. Önümüzdeki günlerde iletişim kurduğumuz kişilere karşı patavatsız davranmamaya dikkat etmemiz gerekli.

Akrep burcu enerjisinin hayatımızda yoğun bir biçimde hissedilmeye başlaması ile birlikte sırlarımız, tabu olarak düşündüğümüz konular ve gizli stratejilerimiz ortaya çıkacak. Biz birilerine anlatsak da anlatmasak da bu süreçte her şey öyle ya da böyle duyulacak bu yüzden en azından bu süreci nasıl yöneteceğinizi düşünmeye başlayabilirsiniz.

Merkür’ün Akrep burcuna geçmesi ile birlikte aslında her burcun daha araştırmacı ve gözlemci olacağını söylemek mümkün. Önümüzdeki günlerde herkes bir dedektif havasında olursa hiç şaşırmayın. Sırların ve gizemlerin ortaya çıktığı bu süreçte kimsenin güvenilir olmadığını düşünecek kendinizi sık sık yalnız hissedeceksiniz. Sürekli etrafınızdaki kişileri analiz edeceğiniz ve derine inmeye çalışacağınız bu zaman diliminde acı gerçeklere, kirli sırlara ve şaşırtıcı haberlere hazır olmanızda da yarar var.

Bu dönemde her burç kendi ailesinde, iş yerinde, evinde ya da girdiği diğer ortamlarda çok şaşırtıcı, şok edici olaylarla karşılaşacak çünkü Merkür’ün Akrep burcuna geçmesi herkesin özel hayatının ortaya dökülmesi anlamına geliyor. Kirli çamaşırlar ortaya dökülürken sessiz sakin insanların sessizlikleri altında da şüphe aramaya başlayacaksınız.

Bu hafta içinde duyduklarınıza fazla tepki göstermemeli, kimseye eleştirel yaklaşmamalı ve ön yargılı olmamaya çalışmalısınız. Abartılı durumlarda bile asil davranmaya özen gösterin çünkü sizin de hayatınızın bir anda dağılması ya da sizin bile bilmediğiniz aile sırlarının ortaya çıkması ihtimali var.

Merkür’ün Akrep burcuna geçtiği dönemde dürüst, net ve şeffaf olanlar kazanacak. Kendilerinden emin olanlar ve kendilerine inanlar bu günleri yüzlerinin akıyla geçirecek. Her şeyi öğrenmeye hazır mısınız? Beklenmedik anlarda beklenmedik olaylarla karşılaştığınız vereceğiniz tepkileri kontrol edebilecek misiniz? Bu günlerin en önemli iki sorusu bunlar olacak.

Bu geçiş sırasında zeki ve planlı davranırsanız, hayatınızın akışı olumlu yönde değişebilir. İşlerin istediğiniz yönde ilerlemesini sağlamak sizin elinizde olacak. Atacağınız adımları önceden planlayın, dikkatli olun ve istediğiniz şeylerden emin olmaya çalışın. Akrep enerjisini görmezden gelmezseniz sonuçlar tahmin ettiğinizden çok daha iyi olacaktır.