Mars Yengeç Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta Mars Yengeç burcuna geçiş yapacak ve hayatımızı etkisi altına almaya başlayacak. Peki Mars’ın aile, ev, geçmiş, çocukluk dönemi, anne ve duygular gibi kavramları simgeleyen Yengeç burcuna geçişi bizi nasıl etkileyecek?

Hayatımızı büyük ölçüde etkilene Kardinal yani Büyük gezegenlerden biri olan Mars’ın Yengeç burcuna girmesi ile birlikte Yengeç burcunun koruyucu ve kollayıcı kollarının altına gireceğimizi söyleyebiliriz. Her ne kadar karşımıza çıkacak zorluklar olsa da Yengeç burcuna geçiş yapan Mars bu dönemde bizi koruyup kollamak için ne gerekiyorsa yapacak.

Bu dönemde öfkemizi bastırmamaya ve agresif olmamaya özen göstermeliyiz çünkü Yengeç burcunun içine kapanıklığı ve pasif agresifliği bize de geçebilir. Bu konuda dikkatli olmaya çalışmalı ve sizi rahatsız eden konular varsa içinize atıp patlayıncaya kadar biriktirmeden önce bu sorunları çözmelisiniz. Duygularınız incinir, reddedilir ya da kıskançlık duygularının kontrolü altına girerseniz bu dönemde etrafınızdaki kişileri incitebilirsiniz, kendinizi kontrol etmeye ve bu durumları farklı yollardan çözmeye çalışmalısınız.

Mars’ın Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte ayrıca oldukça motive olacağınızı söylemek mümkün. Bu zaman dilimi hem yeni başlangıçlar yapmak hem de geçmişte kalmış ama bir türlü yeterince düşünüp sindirmeye vakit bulamadığınız konuları düşünmek için oldukça uygun bir dönem olacak, unutmayın. Oldukça geniş açıdan bakmayı başarabileceğiniz ve büyük resme odaklanabileceğiniz bu dönemde her türlü soruna çözüm bulabilirsiniz.

Bu dönemde duygusal anlamda da yoğun hissedeceksiniz. Her konuda ilerlemek isteyeceksiniz ve elinizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacaksınız. Bu noktada Yengeç hem koruyucu kollayıcı hem de destekleyici rol oynasa da Mars’ın işleri ağırdan almanız için sizi zorlayacağını ifade etmek mümkün.

Genel anlamda Mars’ın Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte güvenlik ve bakım konuları sizin için daha önemli hale gelecek. Bu hafta kendinizi güvende hissetmek ve sizinle birilerinin ilgilenmesini isteyeceksiniz. Bu dönem taşınmak, çocuk sahibi olmayı düşünmek, evlilik gibi konuları konuşmak için de çok uygun olacak.

Son olarak da Mars’ın Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte hepimizin birer savaşçıya dönüşeceğini belirtmekte fayda var. Etrafımızdaki tehditlere her zaman hazırlıklı olacağız. Yeniliklere ve nostaljiye kapımız aynı anda açık olacak. Bu hafta sağlam adımlarla ilerleyeceğiniz bir zaman dilimine girdiğinizi aklınızdan çıkartmayın ve sinirlerinize hakim olmanız gerektiğini unutmayın.