Mars ve Satürn Karşı Karşıya Geliyor

Bu hafta İkizler burcundaki Mars ile Yay burcunda geri hareket eden Satürn arasında 25 derecelik bir karşılaşma gerçekleşecek ancak bu karşılaşmanın aynı zamanda bir savaşı ya da bir zıtlaşmayı ifade ettiğini söylemek mümkün. Peki Mars – Satürn savaşı hayatımızı nasıl etkileyecek?

Öncelikle gezegenlerin bu şekilde zıtlaştığı ya da savaşmaya başladığı durumlarda kesinlikle bir denge noktası bulmalı ve o denge noktasında kendi hedeflerinize odaklanmalısınız, bunu unutmayın. Gezegensel enerjilerin yoğun bir biçimde ortaya çıktığı birbirlerine karşı dominant olmaya çalıştığı sırada siz en güvenli bölgede kalacak olursanız bu savaştan karlı çıkan taraf olabilirsiniz.

Önümüzdeki hafta Mars ile Satürn arasında çıkacak savaşın hepimizi etkileyeceğini belirttik, bu karşılaşmanın bizi nasıl etkileyeceğine gelecek olursak bu hafta kısıtlanmış gibi hissedeceğimizi, baskı altında olacağımızı ve sadece sorumluluklarımızla ilgileneceğimizi söylemek mümkün.

Mars – Satürn karşılaşmasında her ne kadar hayatımız dış koşullar ya da kurallar nedeniyle sınırlanmış olsa da bu dönemin en büyük olumlu yanı sorumlulukları yerine getirmek için çok uygun bir zaman dilimi olacak olması. Bu dönemde teslim edilmesi gereken işlerinizi tamamlayabilir, emeklerinizin karşılığını almaya başlayabilir, sorumluluklarınızı tam da olması gerektiği şekilde yerine getirebilirsiniz.

Mars – Satürn karşılaşmasında, Mars ileri Satürn geri hareket ettiği için ne yazık ki aralarında büyük bir zıtlaşma enerjisi oluşuyor ve bu enerji bizi de zorluyor. Bu dönemde başarılı olmak istiyorsanız Mars ile Satürn’ün arasındaki savaşa dahil olmamalısınız. Taraf tutar ve direnecek, şartları zorlayacak ya da öfke patlamaları ile kendinizi ifade edecek olursanız ne yazık ki yıpranacaksınız. Bunun yerine bu hafta sadece biraz daha sakin olur ve sorumluluklarınızla ilgilenirseniz bu yoğun enerjiden hiç yara almadan kurtulabileceğinizden emin olabilirsiniz.

Bu dönemde yapmanız gerekenleri yapın, almanız gereken kararları alın, sakin ve azimli olun. Mars İkizler burcunda ileri hareket ettiği için sıkışıp kendinizi kötü hissettiğinizde yardımınıza koşacaktır ve önünüze farklı seçenekler sunacaktır, bu konuda çok şanslı olacaksınız. İstediğiniz şeye odaklanın ve adım adım ilerlemeyi unutmayın. Ayrıca eğer öfkenizi ve olumsuz enerjinizi kontrol etmeyi başarır, kurallara uyar ve sorumluluklarınızı yerine getirirseniz bu zaman dilimin sonunda büyük ilerlemeler kaydedebilirsiniz.