Mars – Uranüs Karesi

Bu hafta içinde hırsın simgesi Uranüs ve tutkunun gezegeni Mars arasında 28 derecelik bir kare açı oluşacak. Peki Yengeç burcundaki Mars ile Koç burcundaki Uranüs arasındaki bu kare açı hayatımızı nasıl etkileyecek?

Hafta içinde Mars ve Uranüs arasında bir kare açı oluşması ile birlikte hedeflerimiz, hayallerimiz, hırslarımız ve tutkularımız konusunda işler kontrolden çıkabilir. Bu süreçte hayallerimiz ve hedeflerimiz için ne gerekirse yapmaktan çekinmeyeceğimizi söyleyebiliriz ancak aşırılıklar oluşmamasına da dikkat etmemiz gerekli çünkü eğer kendimizi kontrol etmezsek hırslarımız uğruna sevdiklerimizi bile harcayabiliriz.

Bu dönemde Mars ile Uranüs bizim en basit mesajları bile bağlılık yeminleri olarak algılamamıza neden olacak. Partneri olan burçların özellikle partnerlerinin sözlerinden başka anlamlar çıkarmamaya dikkat etmesi gerekiyor. Partneri olmayanların ise platonik aşklara karşı kontrollü olmasına yarar var. Bu süreçte kısa süre içinde pişman olacağımız adımlar atmaya ve çılgınlıklara açık olacağız.

Mars – Uranüs karesinin etkilerinin olumsuz etkilerinden kaçınmak için kontrollü olmanız yeterli olacak, bunu unutmayın ve tabi ki bu gezegensel karşılaşmanın olumlu etkilerini de değerlendirmeniz gerekli. Mars – Uranüs karesinin etkili olacağı dönemde istediklerimizi elde etmeye çok yatkın olacağız. Para, özgüven, kariyer, aşk, güzellik ve popülerlik gibi kavramlara ulaşmak hiç olmadığı kadar kolay olacak. Tek dikkat etmeniz gereken öfke, şiddet ve ani tepkiler, bunu aklınızdan çıkartmamanız gerekiyor.

Bu hafta içinde doğru seçimler yapmanız ve kararlar almanız da bu açıdan çok önemli olacak. Koç burcundaki Uranüs’ün bu konuda size yol göstereceğini söyleyebiliriz ancak gereğinden fazla risk almamaya özen göstermelisiniz. Bu karşılaşmada Mars Yengeç burcunda olacağı için duygusal anlamda sizi destekleyecek ve eğer olumsuz duyguları kendinizden uzaklaştırırsanız çok daha sevgi dolu, iyimser ve umutlu hissedeceksiniz.

Mars – Uranüs karesinin etkilerinden bir diğeri de içinizdeki potansiyeli ortaya çıkartması olacak. Hayallerinize odaklanın, yaratıcılığınızı ortaya koyun ve kendinize inanın. Bu süreçte bunları yaparsanız daha önce de belirttiğimiz üzere istediğiniz her şeyi elde edebilirsiniz. Mars’ın gezegensel enerjisi ile ayrıca ailenize ve geleneklerinize de daha yakın hissedeceksiniz. Ailenizle daha fazla vakit geçirmeniz mümkün.

Bu hafta kendinizi bunalmış ya da boğuluyormuş gibi hissettiğiniz durumlarda derin nefes almayı ihmal etmeyin. Harekete geçmeden ve karar almadan önce iki kere düşünün. Hedefleriniz ve hayallerinize odaklanın. Sabırsızlığınızı ya da olumsuz duygularınızı kontrol edin. Gerçekten istediğiniz şeyler bu süreçte gerçek olacak bu yüzden ne dilediğinize dikkat edin!