Mars Jüpiter Karşılaşması Sorunlar Çözülüyor

6 Ocak Cumartesi günü Mars ile Jüpiter arasında 17 derecelik bir karşılaşma yaşanacak. Peki, Mars – Jüpiter karşılaşması bizi nasıl etkileyecek?

Öncelikle Mars ile Jüpiter arasında oluşacak karşılaşmada Akrep enerjisinin baskın olacağını söylemekte yarar var. Bu karşılaşma geçen yılın Aralık ayında karşımıza çıkan ama bir türlü çözüm bulamadığımız sorunlar için çözüm bulmamızda bize yardımcı olacak. Daha verimli bir sürece girmemizi sağlayacak.

Mars ile Jüpiter karşılaşmasının aslında tüm burçlar için müjdeli bir haber olduğunu söyleyebiliriz. Uzun süredir devam eden problemler, gecikmeler ve kısır döngü haline gelen konular artık rahatlayacak. Yeni yılın ilk olumlu gezegensel karşılaşması olarak tanımlayabileceğimiz bu karşılaşma bizi uzunca bir süre etkileyecek.

Mars – Jüpiter karşılaşmasının etkili olacağı önümüzdeki dönemde hayallerimizi ve hedeflerimizi gerçekleştirmek için harekete geçeceğiz. Adım adım ilerlememiz için bizi destekleyecek olan bu gezegensel karşılaşma aynı zamanda da bize motivasyon kaynağı olurken, özgüvenimizi de arttıracak.

Bu dönem iş görüşmeleri, iş yerinde zam, tamamlanamayan projelerin başarıyla sona erdirilmesi, yeni fırsatlar, başlangıçlar, romantik zamanlar gibi önemli hatta hayati meselelerde bizi destekleyecek. Aslında her şeyin yoluna gireceğini söylemek mümkün. Bu süreçte karşınıza çıkan her problemle savaşmaya hazır olacağınız için hiçbir şeyden korkmanıza gerek yok.

Mars – Jüpiter karşılaşmasında baskın hale gelen Akrep enerjisi daha fazla para kazanmanız için gereken yatırımlar ile araçları bulmanıza da yardımcı olacak. Ekonomik anlamda rahatlayabilirsiniz. Hem kişisel hem fiziksel hem de ruhsal olarak güçleneceğiniz bu dönem 15 Ocak haftasının sonuna kadar da etkili olmaya devam edecek denilebilir. Ancak 15 Ocak itibariyle gücünü yitireceği unutulmamalı.

Bu dönemi en iyi şekilde değerlendirmek istiyorsanız sizi mutlu edecek ne varsa onu yapmalısınız. Arkadaşlarınızla gezebilir, yapmak istediğiniz işleri halledebilir, hatta kendinize zaman ayırıp gezintiye de çıkabilirsiniz. Bu dönemi çok pozitif bir süreç olarak görmenizde yarar var ama bunun aynı zamanda da bir deneme süreci olduğunu unutmayın.

Mars ile Jüpiter karşılaşmasında elde edeceğiniz şeyleri sürdürmek ve böyle mutlu bir şekilde hayatınıza devam etmek istiyorsanız sorumluluklarınızı aksatmamalı, fazla harcama yapmamalı ya da tembelleşmemelisiniz.

Sınırsız miktarda olumlu enerji ile karşılaşmanın ardından gelen ani çöküşler olduğunu unutmamalı ve dikkatli olmaya çalışmalısınız. Çünkü bu sorunsuz süreç sonsuza dek gitmeyecek, eğer bu pozitif enerjiyi doğru yönlendirmeyi bilirseniz problemler oluştuğunda da hazırlıklı olursunuz, bunu unutmayın.