Mars İkizler Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta Mars İkizler burcuna geçiş yapacak ve İkizler burcunun 16 Mayıs’a kadar hayatımızı etkisi altına almasını sağlayacak.

Mars’ın İkizler burcuna geçmesi ile birlikte hayatımıza yoğun bir enerjinin gireceğini söylemek mümkün. Bu dönemde önümüze her konuda birden fazla seçenek çıkacak ve karar almamızı zorlaştıracak. Farklı seçimlerin önümüze gelmesi ile birlikte asıl istediklerimizin de farkına varacağız ama bu durumda işlerin biraz daha karmaşık hale geleceğini de belirtmekte yarar var.

Mars’ın İkizler burcuna geçtiği dönem söylemekte zorluk çektiğimiz şeyleri ifade etmek içi oldukça uygun bir zaman dilimi olacak. İkna etmek istediğimiz kişiler varsa ya da konuşmak isteyip çekindiğimiz durumlar varsa planlarımızı uygulamaya koymanın zamanı geldi diyebiliriz. Mars eski ve git gide bunaltıcı hale gelen sorunların çözülmesine yardımcı olacak. Hayatımıza hareket gelecek ve silkinip kendimize geleceğiz.

Bu dönemde ayrıca iletişim ve sosyal ilişkiler konularında daha hayat dolu hissetmeniz olası. Düşüncelerinizin yoğunlaştığını ve bu düşünceleri ifade etmek istediğinizi fark edeceksiniz. Mars’ın İkizler burcuna geçtiği haftada arkadaş toplantılarından çok daha fazla zevk alacak ve belki de sürekli konuşmaya devam etmek isteyeceksiniz. Ayrıca motivasyonunuzun da yüksek olacağı bu dönemde verimli işler de çıkartabilirsiniz.

Tüm bu olumlu etkilerin yanı sıra Mars’ın İkizler burcuna geçtiği dönemin en büyük olumsuz özelliklerinden biri öfke sorunu olacak. Eğer daha önce de öfke sorunları yaşadıysanız bu dönemde çok dikkatli olmalısınız çünkü içinizdeki öfke hiç olmadığı kadar sizi etkisi altına alacak.

Bu dönemde odaklanmakta zorluk yaşadığınız konulara çok daha kolay odaklanacaksınız ve daha verimli olduğunuz için hayatınızın hızlandığını hissedeceksiniz. Göz açıp kapayıncaya kadar şartlar ve durumlar değiştiği için biraz başınız dönebilir ve dikkatinizi toplayamamanıza neden olabilir ama merak etmeyin bu konuda Mars size yardım edecek. Bu dönemin en büyük getirilerinin kısa ama eğlenceli, zevkli etkinlikler olacağını unutmayın. Eğlenceli etkinlikler sonsuza kadar sürmez bunu hatırlamalı ve eğlencenin keyfini çıkartmalısınız.

Mars’ın İkizler burcuna geçişi ile birlikte hayatınızın da önemli bir noktasına gelmiş bulunuyorsunuz. Bu dönemde yaşayacağınız hızlı deneyimler her ne kadar siz farkına varamadan bitse de hayatınızın gelecek dönemlerini de etkileyecek. Yeniliklere açık olun ama yeniliklere hemen bağlanmayın. Sorunlar karşısında öfkenizi kontrol etmeye çalışın ve İkizler burcundaki Mars’ın size sunduğu seçenekleri iyi değerlendirin.