Mars Aslan Burcuna Geçiş Yapıyor ve Aslan Dönemi Başlıyor

Bu hafta sonunda Mars Aslan burcuna geçiş yapacak ve kısa süre önce oluşan Aslan burcunda Yeni Ay’ı da destekleyerek Aslan burcunun hayatımızı daha fazla etkisi altına almasına neden olacak. Peki Aslan burcuna geçen Mars hayatımızı nasıl etkileyecek?

Öncelikle 2017 yılının en fazla Aslan burcu etkisi görülen dönemine girdiğimizi söylemek mümkün. Kısa süre önce Aslan burcuna Yeni Ay gerçekleşmiş ve ondan bir süre önce de Merkür Aslan burcuna geçmişti. Bu hafta sonunda da Mars Aslan burcuna geçiş yapıyor. Böylelikle Aslan burcunun özellikleri hayatımızın çoğu alanında bizi etkilemeye başlayacak.

Mars’ın da Aslan burcuna geçiş yapması ile birlikte Aslan burcunun en önemli özellikleri olan hareketlilik hayatımıza girecek diyebiliriz. Hedeflerimiz, hayallerimiz, isteklerimiz ve kendi duygularımız öne çıkarken bu geçiş ile birlikte hepimiz kısa süreliğine birer Aslan burcuna dönüşeceğiz.

Bu dönemde kendinizi her zaman değersiz hissetmeniz ve sürekli öne çıkmak istemeniz olası. Ayrıca önümüzdeki günlerde gurur kavramının hepimizin hayatında çok büyük önem kazanacağını söyleyebiliriz. Gururumuz hem duygularımızdan hem de mantığımızdan önemli hale gelecek. Çok daha enerjik, canlı ve hayat dolu hissederken bir yandan da agresiflik enerjimizin ya da potansiyelimizin ortaya çıkması olası. Bu konuda dikkatli olmakta yarar var.

Merkür, Ay ve son olarak da Mars gibi hayatımızda büyük önem taşıyan büyük gezegenlerin Aslan burcuna geçmesinin Aslan dönemine girdiğimizin de habercisi olduğunu unutmamak gerekli. Aslan burcu en çok istediklerini elde etmesi ve her yerde öne çıkması ile tanınsa da agresiflik, saldırganlık ya da öfke gibi konularda dikkatli olmak, bu tür olumsuz enerjilerin ortaya çıkması halinde kontrolü ele almak gerekiyor.

Aslan dönemine girmemiz ile beraber güvende olmak da bizim için önemli olacak. Bu süreçte kendimizi yanında iyi hissedeceğimiz kişilerle görüşmek ve sohbet etmek istememiz olası. Ancak aynı zamanda Aslan burcunun etkisi ile çok daha cesur olacağımızı da belirtmekte yarar var. Bu cesaretimiz en çok da iş görüşmeleri ve kariyerimiz için yararlı olacak. Bu dönemde kariyer, eğitim gibi ciddiyet gerektiren konularda çok şanlı olacağınızı aklınızda tutmanızda yarar var.

7 Ağustos’a kadar etkileri devam edecek olan Aslan burcu dönemi hepimizin kontrolü eline almasını sağlayacak. Ancak kontrol elinizdeyken doğru adımları atmanızın çok önemli olduğunu unutmamalısınız. Kontrolü ve gücü elinizde tuttuğunuz bu zaman diliminde sonradan pişman olacağınız şeyler yapmamak için içgüdülerinize hakim olmalı ve bir adım atmadan önce iki kez düşünmelisiniz. Elinize geçecek gücü doğru kullanırsanız bu sürecin sonunda hayatınızı istediğiniz yöne doğru yönlendirebileceksiniz.