Lilith Asteroidi Oğlak Burcuna Geçiyor

Bu hafta sonunda “Kara Ay” olarak anılan Lilith asteroidi Oğlak burcuna geçecek. Peki, Oğlak burcuna geçen Lilith asteroidi bizi nasıl etkileyecek?

“Kara Ay” olarak tabir edilen Lilith asteroidinin Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte otorite ve disiplin kavramları ön plana çıkacak. Oğlak enerjisi hepimizi hizaya sokmaya geliyor diyebiliriz. Odaklanma sorunu yaşayanlar, işlerini tamamlayamayanlar ya da yapmak istediği şeyleri bir türlü halledemeyenler için Lilith’in Oğlak burcuna geçişi bir mucize gibi olacak.

Lilith asteroidinin Oğlak burcuna geçmesi aynı zamanda kadınların her istediğini elde edebileceği bir dönem diyebiliriz. Çünkü Lilith dişilik enerjisini ön plana çıkartacak. Bu yüzden bu dönemde havada aşk kokusunun hissedilmesi de olası.

Lilith asteroidinin “Kara Ay” olarak anılmasının nedeninin melankolik duyguları harekete geçirmesi olduğunun da unutulmamasında yarar var. Lilith asteroidinin enerjisi Oğlak burcu ile birleştiğinde sınırları aşan, kuralları umursamayan ve durdurulamaz bir enerji ortaya çıkacak. Bu enerjiyi hedeflerinize ve hayallerinize ulaşmak için kullanırsanız içinizde büyük bir güç hissedeceksiniz.

Bu geçişte neler yapıp yapmamanız gerektiği konusuna gelecek olursak Lilith asteroidinin disiplinli ve olgun enerjisini kullanabilirsiniz. Toplumda dikkat çekebileceğiniz ve başarılı olabileceğiniz bu dönemde yapmamanız gereken en önemli şey karamsar ve melankolik duyguların peşine takılmamak olacak. Aksi takdirde depresif hissetmeniz mümkün.

Bu hafta içinde kendinizi etrafınızdaki güçlü insanların altında kalmadan ya da onlarda düşük seviyede hissetmeden çok rahat bir şekilde ifade edebilirsiniz. Ancak size yanlış yapanlar ya da sizi üzenlere karşı içinizde çok güçlü bir intikam duygusu oluşmaya başlayabilir. Bu konuda dikkatli olmanızda yarar olacaktır. Enerjinizi boşa harcamamanız ise ne önemli nokta olacak.

Önümüzdeki günlerde Oğlak burcuna geçen Lilith asteroidinin etkisi ile hayatınızın her alanında önde olmak, başı çekmek isteyebilirsiniz. Liderlik yeteneğiniz ortaya çıkabilir. Kurallara uymak yerine kuralları kendinize göre şekillendireceğiniz bu süreçte zorlukları aşacaksınız ve özellikle de iş alanında engel tanımayacaksınız.

Genel anlamda bakılacak olursa oldukça uzun bir süre hayatımızı etkileyecek olan Oğlak burcundaki “Kara Ay” Lilith siyasi ve resmi konularla ilgili sorunların ortaya çıkmasına neden olabilir. Resmi kurumlarda işi olanların bu işlerini halletmesinde ve geciktirmemesinde yarar var. Yasaların çiğnenmesi halinde ise sonuçları ağır olabilir, unutmayın.

Bu dönemde depresyon, karamsarlık gibi negatif enerjilerden sıyrılmayı başarırsanız gücünüze güç katacak ve odaklanma sorunlarınızı aşacaksınız. Yarım işiniz kalmayacak, hatta işlerden artan zamanınızda başka şeylerle ilgilenebileceksiniz. Oğlak enerjisinin her zaman ilerlemeyi temsil ettiğini unutmayın ve hedeflerinizi gerçekleştirmeye odaklanın.