Koç Burcunda Yeni Ay

Bu hafta Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşecek ve tüm hafta boyunca bizi etkisi altına alacak. Peki Koç burcunda Yeni Ay hayatımızı nasıl etkileyecek?

Koç burcunda gerçekleşecek olan 7 derecelik Yeni Ay hepimiz için yeni başlangıçları simgeliyor, diyebiliriz ancak bu sefer Yeni Ay sıradan başlangıçları değil önemli başlangıçları simgeliyor olacak. Ayrıca Yeni Ay Koç burcunda gerçekleştiği için bu hafta cesaretimizin de tavan yapacağını söylemek mümkün.

Gezegenler enerjilerin Zodyak burçlarında yeniden döngüye başladıklarını ve kısa süre önce Koç döngüsünün başladığını belirtmiştik. Koç burcunun hayatımızı önemli ölçüde ve uzun süreli etkisi altına alacağı ilk gezegensel aktivitenin Yeni Ay olduğunu söylemek mümkün. Yeni Ay döneminde Ay’ın etkilerinin geri planda kalacağını ve daha çok Koç burcunun baskın enerji haline geleceğini de söyleyebiliriz.

Yeni Ay döneminde hayatımızda yeni başlangıçlar yapmak istediğimiz alanlarda kendimize yeni bir sayfa açmayı başarabileceğiz. Ayrıca Koç burcunun cesaret enerjisi sayesinde hayatımızdaki önemli ve temel konularda da hiç çekinmeden yeni başlangıçlar yapmayı istememiz olası. Hayata olan bakış açımızın artık sıkılganlıktan çıkıp tutkulu hale geleceğini ifade etmekte yarar var. Bu dönemde içimizde çok daha dinamik bir enerji hissedeceğiz.

Koç burcunda Yeni Ay’ın etkilerinden bir diğeri de hepimizi uyuşukluktan kurtarması olacak. Koç burcunun sert enerjisi hayatlarımızda bir tokat etkisi yaratacak ve uyuşuk hissettiğimiz konularda büyük ölçüde farkındalık kazanacağız.
Bu etkinin sonuçları ne kadar yararlı olsa da bu sert geçişin canımızı yakacağını da belirtmekte yarar var. Farkındalık kazanmanın hiç de kolay olmadığını ve yeni başlangıçlar için büyük bir cesaret gerektiğini unutmayın. Yeni bir sayfa açarken sevdiğiniz kişileri incitmemeye özen göstermeli ve mutlaka onlardan kurtulmak değil hayatınızdaki belli durumları değiştirmek istediğinizi ifade etmelisiniz yoksa yeni başlangıçlara kayıpla başlayabilirsiniz.

Koç burcunda gerçekleşen Yeni Ay dönemini çekinceleriniz olan kararları almakta ve korktuğunuz adımları atmakta kullanırsanız bu hafta sizin için oldukça verimli geçecektir. İçinizdeki potansiyeli ortaya çıkartabileceğiniz ve uyuşukluktan kurutulup enerjik olacağınız bir zaman dilimine girmiş bulunuyorsunuz. İçinizdeki tutkuyu kariyeriniz, hedefleriniz ya da sizi mutlu edecek alanlarda kullanmalısınız. Ancak düşünmeden hareket etmeyin ve sağlam adımlar atmaya özen gösterin.