Jüpiter ve Plüton Kare Açı Yapıyor

24 Kasım’a Jüpiter ve Plüton kare açısı ile uyandık.

Plüton kare açıya Oğlak Burcunda girdi yani bu durumda Plüton’un kare açıda gücü temsil ettiğini söyleyebiliriz. Jüpiter ise kare açıya Terazi Burunda girdi ve bu durumda Jüpiter’in kare açıda genişleme, hayaller ve sosyal ilişkiler anlamında yeni düşünceleri temsil ettiğini söyleyebiliriz.

Jüpiter ve Plüton kare açıda birleştiklerinde bize bunun en temel etkisi gücümüzün artması ve sosyal ilişkiler anlamında düşüncelerimizin değişmesi olacak. Jüpiter Plüton kare açısı aynı zamanda hayatımın her alanında enerjilerin en yüksek seviyeye, kriz seviyesine ulaşacağı anlamına da geliyor. Bunun sonucunda da değişim direnç ile karşılaşacak ve bizi geçmişe götürerek ket vurduğumuz düşüncelerin açığa çıkmasını sağlayacak diyebiliriz. Geçmişe yaptığımız yolculuk tabii ki sosyal ilişkilerimizi de etkisi altına alacak ve bize iki seçenek sunacak: bu durumda ya geçmişle yüzleşip geleceğe umutla bakacağız ya da geçmiş bataklığına saplanıp depresif bir moda gireceğiz.

Jüpiter Plüton kare açısı aynı anda tüm burçları benzer şekilde etkisi altına alacağı için tüm burçların güçleneceğini söylemek mümkün. Ama güç tabii ki herkes üzerinde aynı etkiyi yaratmaz bunu unutmayın. Bu dönemde güçlenen kötü niyetli insanlardan uzak durmanızda fayda var. Jüpiter’in Terazi Burcunda olduğunu unutmayın, bu dönemde Terazi’nin etkisiyle içgüdülerinizde dengelenecek. Yani sizi alarma geçiren iç sesinizi duyamayacaksınız. Bu yüzden bu dönemde herkesin reddettiği bir şeyi olanca gücünüzle desteklediğinizi fark ederseniz bundan acilen vazgeçmeniz gerekiyor demektir.

Diğer yandan Plüton’un Oğlak Burcunda olmasının her alanda enerjilerin artmasını sağlayacak demiştik. Bu da sizi başarıya yönlendirecek. İlişkileriniz güçlenecek, geleceğe daha sağlam adımlarla ilerlemeye başlayacaksınız ve özgüveniniz de artacak. Ancak eğer iş yerinizde patronun baskısı altında çalışıyorsanız işinizin biraz daha zorlaşacağını söylemek de mümkün. Bu dönemde gücü içinde hisseden patronunuz sizi daha fazla baskı altına almak isteyebilir. Böyle bir durumla karşılaşırsanız siz de kendi içinizdeki gücü alevleyip ona karşı gelmeye çalışmayın, bunun geçici bir dönem olduğunu sadece birkaç gün devam edeceğini hatırlayın ve geri adım atın. Bu dönemde herkesle iş birliği yapmaya ve etrafınızdaki insanlara yardımcı olmaya özen gösterin. Eğer içinizdeki gücü bunun için kullanırsanız hayatınızın nasıl farklı bir yöne gittiğine siz bile şaşıracaksınız.