Jüpiter – Çiron Karşılaşması

Bu hafta sonunda Terazi burcundaki Jüpiter ile Balık burcunda geri hareket eden Çiron asteroidi arasında 26 derecelik bir karşılaşma gerçekleşecek. Peki, Jüpiter – Çiron karşılaşması hayatımızı nasıl etkileyecek?

Jüpiter ile Çiron arasında yaşanacak olan karşılaşmanın iyimserliği ve olumlu düşünceyi temsil ettiğini ifade etmek mümkün. Bu karşılaşmada Terazi ve Balık burçları etkin olacağından kendinizi güvende hissetmek istemeniz olası. Bu yüzden sık sık sevdiğiniz kişilerle bir araya gelmeye çalışabilirsiniz.

Jüpiter – Çiron karşılaşmasının hayatımızı etkilediği süreçte sosyal ilişkilerimizle ilgili şüpheli düşünceler, ortaklık ilişkileri ile ilgili soru işaretleri ve insanlara karşı farklı bakış açıları gündem maddeleri olacak diyebiliriz. Ayrıca hayatınıza girecek yeni insanları ve yeni tanıştığınız kişileri sorgulamanız da mümkün.

Önümüzdeki günlerde Çiron ve Jüpiter karşılaşmasının enerjisi nedeniyle kendinizi mutlu hissetmek isteyebilir ve mutlu hissetmek için bazı adımlar atabilirsiniz. Bu adımlar nedeniyle etrafınızdaki kişilerin size ön yargı ile yaklaşması mümkün. Bu noktada mutluluk hissinin insanın içinden geldiğini ve yapay bir şekilde oluşturulmasının mümkün olmayacağını düşünmenizde yarar olacaktır, unutmayın.

Bu dönemde motive olmak, zinde hissetmek ve sevdiklerinize gösterdiğiniz gibi güçlü bir sevgi görmek için farklı farklı yollar deneyeceksiniz. Fedakarlıklarınızın sınırı aşmadığından emin olmalısınız. Yaşayacağınız deneyimler ile olgunlaşabilirsiniz ancak aynı zamanda da bu süreçte yaşayacağınız deneyimler ve olaylar sizi daha hassas hale getirecek, bu konuda dikkatli olmanız gerekli.

Bu hafta gezegensel enerjilerin etkisi ile farkındalığınız konusunda sorunlar yaşayabilirsiniz, dikkatli olun. Daha sakar olmanız, küçük unutkanlıklar yaşamanız ya da yanlış kararlar vermeniz mümkün. Bu süreçten zararlı çıkmamak için sürekli tetikte olmanız gerekli. Yorgunluğunuzu atmak için daha fazla spor yapmalı ve çok daha iyi beslenmeye özen göstermelisiniz. Aksi takdirde kendinizi bitkin hissedebilirsiniz.

Jüpiter – Çiron karşılaşmasının etkisi altında olacağımız dönemde genel olarak geçmişten gelen sorunlar ya da günümüzde yaşayacağınız can sıkıcı olaylara karşı da kendinizi savunmasız hissetmeniz olası. Bu konuyla ilgili canınızı yakan konuların aynı zamanda da sizi olgunlaştıran olaylar olduğunu düşünebilirsiniz.

Bu günlerde aklınızın karışmasına hazır olun ve doğru kararlar almak için normalden daha fazla özen göstermeye çalışın. Jüpiter enerjisinin olayları, duyguları ve düşünceleri olduğundan daha büyük gösterdiğini unutmayın. Beklentileriniz ve hayal kırıklıklarınız konusunda da aynı şekilde biraz daha objektif olmaya çalışmanızda yarar var. Gerekirse kendinizi andan soyutlamaya da çalışabilirsiniz. Yaralarınızı sarmak için uğraşır ve biraz daha farkındalığınızı arttırmaya çalışırsanız, keyifli günler geçirebilirsiniz.