Jüpiter – Ceres Üçgeni

Bu hafta sonunda Terazi burcunda geri hareket eden Jüpiter ile İkizler burcundaki Ceres arasında 13 derecelik bir üçgen açı oluşacak ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki Jüpiter – Ceres üçgeni hayatımızı nasıl etkileyecek?

Jüpiter ile Ceres asteroidi arasında oluşan üçgenin önümüzdeki günlerde hayatımızı etkisi altına almasıyla birlikte hem maddi hem de manevi anlamda çok olumlu bir zaman dilimine gireceğimizin müjdesini verebiliriz.

Bu dönemde öncelikle Ceres asteroidinin güçlü destekleyici enerjileri bizi kucaklayacak ve hayatımızın rayından çıkmasına izin vermeyecek. Özellikle seçeneklerin ve fırsatların sık sık bizi düşünmeye sevk edeceği bu zaman diliminde doğru kararı vereceğinizden ve gelecek planları için ilerleme kaydedeceğinizden emin olabilirsiniz. Bu hafta özgürlük enerjisi, ilerleme gücü, çözüm bulma yeteneği gibi konular gündem maddesi olacak.

Jüpiter – Ceres üçgenin etkilerinden bir diğeri de bize hayati kararlar aldıracak olması. Bu hafta hayatınızda kimleri ya da neleri isteyip istemediğiniz ile ilgili çok ciddi kararlar vereceksiniz. Bu dönemde Jüpiter Ceres üçgenini Terazi ve İkizler burçları desteklediği için de oldukça şanslı olacağız çünkü İkizler sayesinde doğru seçenekleri seçip hayatımıza devam ederken Terazi sayesinde de yaptıklarımızdan gurur duyacağımız adımlar atabileceğiz.

Bu dönemde ayrıca hem ağzımızdan çıkacak her söze hem de alacağımız her karara çok dikkat edeceğiz bu yüzden eğer birileriyle konuşmanız gereken bir konu varsa bu anlamda yapmanız gerekeni yapabilirsiniz. Yavaş ama sağlam adımlarla ilerlemeyi tercih edeceğiniz bu zaman dilimi iş toplantıları, görüşmeleri ve zaman harcamanıza neden olan konular için de oldukça uygun olacak.

Jüpiter – Ceres üçgeninin bizi etkisi altına alacağı zaman diliminde Ceres’in enerjisi ile sizin için bakım ve ilgilenme kavramları çok önemli hale gelecek. Bu yüzden aile üyelerinizle biraz daha fazla ilgilenmek, onlarla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Bu dönemde Jüpiter Terazi burcunda geri hareket ettiği için önümüzdeki dönemin tek olumsuz özelliği olarak dikkatinizi toplamakta zorlanmanız olası ancak eğer adım adım ilerleyecek olursanız bu durumu tam tersine çevirebilir ve bu dönemi hem öğrenim hem de öğretim için kusursuz bir zaman dilimi haline getirebilirsiniz.

Bu hafta son olarak fazla para harcamamaya çalışmalısınız çünkü maddi açıdan girdiğiniz olumlu dönem sizi fazla harcamaya yapmaya da sevk edebilir. Eğer ikna etmek istediğiniz kişiler varsa bu dönemi değerlendirmeli ve öne çıkmaktan çekinmemelisiniz. Dikkatinizin dağılmasına izin vermezseniz oldukça verimli bir hafta sizi bekliyor.