Jüpiter – Ceres Karesi

Bu hafta içinde Terazi burcundaki Jüpiter ile Yengeç burcundaki Ceres asteroidi arasında 22 derecelik bir kare açı oluşacak ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki, Jüpiter – Ceres karesi hayatımızı nasıl etkileyecek?

Özellikle önümüzdeki iki gün boyunca hayatımızda bazı değişikliklere neden olacak olan Jüpiter – Ceres karesinin gezegensel etkileri sonraki günlerde de dalga dalga yayılacak diyebiliriz. Jüpiter ile Ceres asteroidinin birbirlerini teşvik edecek benzer özellikleri olduğundan bu günlerde yaşadığımız her olayı biraz abartmamız olası.

Jüpiter – Ceres karesinin önemli etkilerinden biri de bizi çok daha korumacı ve biraz da endişeli hale getirecek olması. Etrafımızdaki kişilere karşı daha kıskanç olabilir ve onları korumak için farklı yollar aramaya başlayabiliriz. Bu konuda karşımızdaki kişilerin haklarını çiğnemediğimizden ve sınırı aşmadığımızdan emin olmamızda yarar var. Yoksa kaş yapmak isterken göz çıkartabiliriz.

Bu dönemde ayrıca çok aha sevgi dolu ve şefkatli olacağız. Bu da partneri olan burçların ilişkilerinde mutluluğu yakalama ihtimalini arttırırken partneri olmayan burçların ise ya birinden hoşlanacaklarını ya da hoşlandıkları birine açılacaklarını söylemek mümkün. Bu günlerde yapacağınız yeni başlangıçlar gezegensel enerjilerin etkisiyle daha kalıcı olacağından karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmenizde yarar var.

Jüpiter – Ceres karesinde baskın burçlar Terazi ile Yengeç olacağı için bu iki burcun özelliklerini de etkili bir biçimde hissedeceğiz. Yengeç burcunun etkisiyle hepimiz biraz daha becerikli ve ev işlerinde başarılı olurken Terazi burcunun etkisiyle adale duygumuz da yoğunlaşacak. Önümüzdeki günlerde biraz daha dürüst olabilir ve etrafınızdaki kişilerin de size daha dürüst davranmalarını isteyebilirsiniz. Ayrıca yalana tahammülünüz kalmayacağı için bazı kişilerle ilişkinizi kesmek de isteyebilirsiniz.

Bu hafta içinde Jüpiter ile Ceres karesinin etkisiyle daha açık fikirli ve aynı zamanda da mantıklı olacaksınız. Bu da iş yerinizde başarılı olmanız için gerekli iki özellik olduğundan terfi almanız, maaşınıza zam gelmesi ya da patronlarınızın takdirini kazanmanız olası. Kendinizi geliştirmek için harcadığınız çabaların karşılığını alacaksınız ve etrafınızdaki kişiler de bu yüzden size daha fazla saygı duymaya başlayacak.

Bu dönemde fazla evhamlı, endişeli olmaz, koruyuculuk sınırlarını aşıp yanınızdakilerin özgürlük alanlarına müdahale etmeye başlamazsanız hem sosyal ilişkileriniz konusunda hem de iş yerinizdeki konularda büyük bir başarı elde edecek, ilerleyeceksiniz. Bunu aklınızdan çıkarmamanızda yarar var. Aile üyelerinizden ya da etrafınızdaki kişilerden alacağınız eleştirilere karşı da biraz daha anlayışlı olmaya çalışın ve öfkenizi kontrol edin.

Jüpiter – Ceres karesinin etkileri dalga dalga yayılırken kendinizi kontrol etmeyi başarırsanız hem duygusal anlamda olgunlaşabilir hem de gelecekte daha başarılı olmak için gerekli adımları atmayı başarabilirsiniz, unutmayın.