Jüpiter Akrep Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta içinde Jüpiter, doğum, ölüm, tabu konular ve dönüşüm gibi kavramların burcu Akrep’e geçecek. Peki, Akrep burcuna geçen Jüpiter hayatımızı nasıl etkileyecek?

Jüpiter’in hepimizi yeni bir aşamaya geçirecek olan Akrep’e geçmesi ile birlikte ölüm, doğum ve tabu gibi konular hepimizin gündem maddeleri haline gelecek. En ciddi ve ağır konuları düşünmemiz her burcu aynı zamanda bir dönüşüm sürecine de itecek.

Akrep burcundaki Jüpiter’in etkin olacağı önümüzdeki günlerde ruhsal gelişim, sırların ya da bilinçaltına bastırılmış olayların ortaya çıkışı ve kendi gücümüzün farkına varmamız gibi durumlar etrafımızı saracak; bu konularla ilgili deneyimler edineceğiz.

Bu dönemde aynı zamanda Akrep burcunun derinde yatanı ortaya çıkartma gücü, aşırılıklar ve uç noktalarda eylemler bizi etkileyecek. Akrep enerjisi korkularımızın ardındaki nedenleri ortaya çıkartırken sürecin sonunda bir Anka kuşu gibi küllerimizden doğmamız için bize yardım edecek. Bu günlerin sonunda ne olursa olsun hepimiz çok daha güçlü birer birey olacağız.

Jüpiter’in Akrep burcundan etkilenen gezegensel enerjisi herkesin içindeki zayıf nokta ile yüzleşmesine yardımcı olacak. Sınırlarınızın ötesine geçecek, korkularınız ile endişelerinizi öldürecek ve tüm bu deneyimlerden öğrendikleriniz ile birlikte bağımlılıklarınızdan, takıntılarınızdan, yıkıcı enerjinizden kurtulacaksınız.

Bu hafta ortaya çıkan sorunların son ve en zorlu ama kısa süren safhasında olacağız. Eğer yılmadan savaşmaya devam ederseniz Akrep burcuna geçiş yapan Jüpiter sizi önce bir fırtınanın içine çekecek sonra da yepyeni bir birey olmanız için ön ayak olacak.

Güçlü durmayı bilen herkes için bu sürecin hem olgunlaştırıcı hem de başarı için motive edici olacağını ifade etmekte yarar var. Finansal sorunların çözüleceği, güven ihtiyacının son bulacağı bu günlerde Akrep istediğiniz her türlü kaynağı ayaklarınıza serecek. Size gereken gücün aslında içinizde keşfedilmeyi beklediğini de anlayacaksınız.

Önümüzdeki günlerde kazanacağınız her şeyi etrafınızdaki kişilerle paylaşmak istemeniz de olası. Bu geçiş sayesinde romantik ilişkileriniz de hız kazanacak. İlişkisi olan burçların ilişkilerinde iniş çıkışlar yaşaması olası. Ayrıca ilişkisi olmayanların da beklenmedik bir anda aşık olma ihtimalleri var.

Jüpiter’in Akrep burcuna geçtiği süreci tabularınızı yıkmak, zincirlerinizi kırmak ve güçlenmek için kullanmalısınız. İçinizdeki gücün sınırsız olduğunu anladığınızda korkularınızdan arınmanız daha kolay hale gelecek. Dönüşüm başlıyor.

Bu günlerde geçmişe takılı kalmayın, gücünüzü olumsuz ya da yıkıcı şekilde kullanmayın. Borç almamaya özen gösterin. Sürecin sonunda işler çirkinleşiyor diye düşünürken bir anda kendinizi bulutların üzerinde gibi hafif hissetmeye başlayacaksınız ve gerçek potansiyeliniz de ortaya çıkacak.