İkizler Döngüsünün Başlangıcı

20 Mayıs Cumartesi günü Güneş’in İkizler burcuna geçmesi ile birlikte Boğa döngüsünün sonuna geliyoruz ve İkizler döngüsüne giriyoruz. İkizler burcunun hayatımızı etkisi altına alması ile birlikte işler biraz daha karmaşık hale gelecek.

Güneş İkizler burcuna geçtiğinde hayatımızı artık ikizler burcu baskın şekilde etkilemeye başlayacak; bu dönemde hiçbir zaman tek seçenekle sınırlı kalmayacağımızı ifade etmekte yarar var çünkü hayatımızın her alanında seçenekler ve önümüzdeki yollar çoğalacak.

İkizler döngüsünde aklımıza gelen her sorunun en az iki cevabı olduğunu unutmamak gerekir. Bu dönemde bu yüzden anahtar kelimeler “ya diğer seçenek” olacak. Her konuda diğer seçenekleri değerlendirmeye başlayacağız ve bu da bu dönemde asla sınırlı ya da kısıtlı hissetmeyeceğimiz anlamında geliyor. Bir diğer deyişle İkizler burcu hepimizi özgürleştirecek.

Bu dönemde hiçbir durumu siyah ya da beyaz olarak tanımlayamayacağız. Hayatımızdaki zincirlerin kırılması ile birlikte hayatımız çok daha renkli hale gelecek. İkizler burcu bu dönemde her zaman bize nedenleri de düşündürecek. Hiçbir konuda sadece sonuca bakamayacağız ve daha derin düşünmeye başlayacağız. İkizler döngüsünde soru sormaktan kaçınmamalı ve seçim yapmadan önce her zaman diğer seçenekleri de gözden geçirmelisiniz.

Baskın olarak özgürleştirici enerjiyi hayatımıza sokacak olan İkizler döngüsünün belki de tek olumsuz yanı önümüze çıkarttığı farklı seçenekler ile dikkatlerimizi dağıtabilecek olması. Gerçekliklerin de farklı farklı şekillerde karşımıza çıkması biraz kafamızı karıştırabilir. Ancak bu dönemde daha derin düşünmeyi, büyük resme bakmayı ve sınırlarımızı zorlamayı öğreneceğiz. Bu da oldukça verimli ve yaratıcı olacağımız bir zaman dilimine girdiğimiz anlamına geliyor.

İkizler döngüsünde araştırmaktan, daha fazlasını istemekten ve diğer seçenekleri de düşünmekten korkmayın. Zincirlerinizi kırmanız için sizi destekleyecek olan İkizler bu dönemde çok daha özgür hissetmenizi sağlayacak. Bu dönemde tek yapmanız gereken önünüzdeki farklı seçeneklerden sizin için en iyisini seçmek ve kararlı olmak.

Bu dönemde İkizler burcu aradığınız her cevabı size verecek, sizi her zaman daha fazlasın istemeye ve ilerlemeye teşvik edecek. İkizler döngüsü ayrıca yeteneklerinizi geliştirmenize de yardımcı olacak ve içinizdeki sevginin fazlasıyla açığa çıkmasını da sağlayacak. İkizler döngüsünde çok daha verimli ve yaratıcı olabileceğinizi, unutmayın. Zincirlerinizi kırın ve sınırlarınızı zorlayarak her koşulda kendiniz için en iyi olanı seçmeye çalışın. İkizler döngüsü hepimiz için önemli bir dönüşüm döngüsü olacak, bunu iyi değerlendirin!